Home Events Kennispoort InnovationTrack; pitchen voor financiers (5/5)

14 juli 2017, 16.00 - 20.00 uur

Kennispoort InnovationTrack; pitchen voor financiers (5/5)

5/5: Pitchen voor financiers 

Tijdens de eerste werksessie starten we met het uitwerken van de waardepropositie van jouw idee/plan. Tijdens deze werksessie krijg je handvatten mee zoals het canvas business model, een instrument om jouw business helder in kaart te brengen en specifiek om een fit te vinden tussen de doelgroep en de behoefte daarvan. Je krijgt een eerste overzicht van de essentiële aspecten van jouw business.

Kennispoort InnovationTrack; Vergroot je financierbaarheid

Het aantrekken van financiering is niet eenvoudig. Toch slagen jaarlijks tientallen ondernemers er met de hulp van Kennispoort in. De Kennispoort InnovationTrack is een traject waarbij ondernemers in vijf bijeenkomsten leren hoe je financiering voor je onderneming kunt aantrekken. Na een succesvolle eerste editie krijgt de InnovationTrack op 9 maart een vervolg. 

Een goed plan, een overzichtelijke en duidelijke financiële prognose en een goede presentatie helpen bij het opzetten van een succesvol businessmodel. Een solide voorbereiding op deze vlakken vergroot de kans van slagen. Wij helpen je graag in onze Kennispoort InnovationTrack!

De Kennispoort InnovationTrack omvat een reeks bijeenkomsten bestaande uit vier innovatieclasses (in samenwerking met diverse partners), een pitchsessie voor ervaren ondernemers en financiers, een coach die je elke sessie ondersteunt en begeleiding van verschillende bedrijven die je helpen bij het vergroten van de kans op financiering.

Voor wie? 
De Kennispoort InnovationTrack is bedoeld voor ondernemers die bezig zijn met innovatie en hiervoor op zoek zijn naar financiering.

Aanmelden
Wil je deelnemen of meer informatie? Meld je dan aan via de aanmeldknop op deze pagina of bel naar 038 202 2020. We willen je vragen om een korte samenvatting van de innovatie toe te sturen, deze spreken wij dan telefonisch met je door. Na goedkeuring van de aanmelding rekenen wij op je komst tijdens alle bijeenkomsten. 

Kosten 
Deelname aan alle bijeenkomsten van de Kennispoort InnovationTrack bedraagt €195,- ex btw (incl. catering). 

n.t.b , , Zwolle
€195
Aanmelden

static

n.t.b

Zwolle

Health Valley Partners

RSS 2.0