Home Events Kennispoort InnovationTrack; presenteren financieringsaanvraag (4/5)

22 juni 2017, 16.00 - 20.00 uur

Kennispoort InnovationTrack; presenteren financieringsaanvraag (4/5)

4/5: Presenteren financieringsaanvraag

Tijdens de vierde werksessie gaan we in op het presenteren van je financieringsaanvraag. Waar letten financiers op in je pitch? Welke punten moet je inhoudelijk behandelen in je pitch en welke zijn niet essentieel? Vervolgens neemt een investeerder uit de regio, aan de hand van praktijkvoorbeelden, je mee in de overwegingen die hij heeft om ergens "geld in te stoppen". Je oefent tijdens deze sessie je eigen pitch en krijgt feedback om de presentatie te verbeteren.
In samenwerking met PPM Oost

Kennispoort InnovationTrack; Vergroot je financierbaarheid

Het aantrekken van financiering is niet eenvoudig. Toch slagen jaarlijks tientallen ondernemers er met de hulp van Kennispoort in. De Kennispoort InnovationTrack is een traject waarbij ondernemers in vijf bijeenkomsten leren hoe je financiering voor je onderneming kunt aantrekken. Na een succesvolle eerste editie krijgt de InnovationTrack op 9 maart een vervolg. 

Een goed plan, een overzichtelijke en duidelijke financiële prognose en een goede presentatie helpen bij het opzetten van een succesvol businessmodel. Een solide voorbereiding op deze vlakken vergroot de kans van slagen. Wij helpen je graag in onze Kennispoort InnovationTrack!

De Kennispoort InnovationTrack omvat een reeks bijeenkomsten bestaande uit vier innovatieclasses (in samenwerking met diverse partners), een pitchsessie voor ervaren ondernemers en financiers, een coach die je elke sessie ondersteunt en begeleiding van verschillende bedrijven die je helpen bij het vergroten van de kans op financiering.

Voor wie? 
De Kennispoort InnovationTrack is bedoeld voor ondernemers die bezig zijn met innovatie en hiervoor op zoek zijn naar financiering.

Aanmelden
Wil je deelnemen of meer informatie? Meld je dan aan via de aanmeldknop op deze pagina of bel naar 038 202 2020. We willen je vragen om een korte samenvatting van de innovatie toe te sturen, deze spreken wij dan telefonisch met je door. Na goedkeuring van de aanmelding rekenen wij op je komst tijdens alle bijeenkomsten. 

Kosten 
Deelname aan alle bijeenkomsten van de Kennispoort InnovationTrack bedraagt €195,- ex btw (incl. catering). 

n.t.b. , , Zwolle
€195
Aanmelden

static

n.t.b.

Zwolle

Health Valley Partners

RSS 2.0