Home Events Kiemt Early Morning Toast

24 mei 2018, 7.30 - 9.15 uur

Kiemt Early Morning Toast

Financiële ondersteuning bij succesvol internationaal ondernemen

Bij ondernemen komt heel wat kijken. En wanneer je met jouw onderneming letterlijk grenzen wil gaan verleggen en voor internationaal ondernemen gaat, is alle hulp welkom. Op onze eerstvolgende ontbijtsessie op donderdag 24 mei aanstaande gaan we je informeren over de beschikbare middelen en instrumenten voor het bevorderen van succesvol ondernemen met betrekking tot export. Ontbijten, informatie over interessante exportvoordelen en netwerken, efficiënter kan de dag niet beginnen.

Financiële exportondersteuning
Remco Lucassen van Oost NL / GO4EXPORT geeft op deze ochtend inzicht over de middelen op het gebied van internationalisering, zoals voucherinstrumenten en handelsmissies. Eveliene Langedijk van Industry Solutions, de ontvanger van de 1e exportvoucher, vertelt daarna welke exportactiviteiten zij met deze voucher gerealiseerd heeft.

Keuring en certificering
Voordat je internationaal gaat ondernemen, moeten jouw producten in de meest landen voldoen aan nationale en internationale normen. De producten dienen ontwikkeld en getest worden zodat ze in de beoogde landen van bestemming verkocht kunnen en mogen worden. Vincent Roes van DEKRA gaat ons inzicht geven in de keuring en certificering van (voornamelijk elektrische) producten voor de buitenlandse markten en met name de markten buiten Europa vanwege de regelgeving. Tevens bespreekt hij de knelpunten op het gebied van certificeringen.

De Steck, Raadhuisstraat 25, 7001 EX Doetinchem
gratis
7.30 uur Ontvangst, ontbijt en gelegenheid tot netwerken
8.15 uur Start presentaties en plenaire discussie
9.15 uur Afronding
Remco Lucassen (Oost NL / GO4EXPORT)
Vincent Roes (DEKRA)

static

De Steck
Raadhuisstraat 25
7001 EX Doetinchem

24-5-2018 00:00:00

Health Valley Partners