Home Events LifetecZONe: Hightech meets Health – Precision Medicine

15 juni 2017, 13.00 - 17.30 uur

LifetecZONe: Hightech meets Health – Precision Medicine

Op donderdag 15 juni 2017 organiseren LifetecZONe, BOM, Pivot Park, Therapie-op-Maat Kennisinstituut i.o. en Holland Innovative de negende editie van HighTech meets Health op het Pivot Park in Oss. Laat u op deze middag informeren door verschillende specialisten op het gebied van Personalised Healthcare.
 
Meer gepersonaliseerde gezondheidszorg biedt een enorm potentieel voor verbetering van kwaliteit van leven van de patiënten alsook voor ontwikkelingen voor betaalbare Nederlandse gezondheidszorg. Wat zijn er voor vormen zijn er (Precision, Personalised, Targeted, Stratified )? En wat zijn de verschillen? Wat gaat dit betekenen voor de individuele patiënt, en voor u als ondernemer in de Lifesciences en Medtech?
 
Op de bijeenkomst op 15 juni het antwoord op al deze vragen. In deze PDF vindt u de uitnodiging als PDF.

Meer informatie, het volledige programma en hoe aan te melden vindt u op deze site: https://www.holland-innovative.nl/health/
 
LET OP: voor partners van Health Valley en leden van LifetecZONe is deze bijeenkomst gratis, vul op de aanmelding bij partnercode de volgende code in: LifeteczoneHTMH2017. 
 
Pivot Park, Oss
gratis
Meer informatie, het volledige programma en hoe aan te melden vindt u op deze site: https://www.holland-innovative.nl/health/

static

Pivot Park

Oss

Health Valley Partners