Home Events LifetecZONe meets Smart Services Campus

12 december 2016, 15:00 uur

LifetecZONe meets Smart Services Campus

Health Valley steunt de activiteiten en bijeenkomsten van LifetechZONe en wil haar partners de gelegenheid bieden om hier gebruik van te maken. Partners van Health Valley kunnen daarom gratis deelnemen aan de besloten bijeenkomsten van onze netwerkpartner LifetecZONe

Graag nodigt LifetecZONe de partners van Health Valley uit voor de Eindejaarsbijeenkomst op maandag 12 december op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen

Tijdens deze bijeenkomst zal Wethouder Martin de Beer van Gemeente Heerlen ons welkom heten op de Campus en zullen 2 startende jonge ondernemers aan de hand van hun innovaties en activiteiten toelichten waarom de Brightlands Smart Services Campus de ideale locatie voor hun business is. 

Verder zal ACIST Medical Systems, gesitueerd op het medtech logistiek bedrijventerrein Trilandis, een presentatie verzorgen over de activiteiten van ACIST/Bracco Group. Ook zal worden toegelicht wat het Project LIME (Limburg Meet) kan en gaat betekenen voor beter en anders meten in de zorg.

U bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst, nog eens terug te blikken op het afgelopen jaar en samen met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar!

Deze bijeenkomst wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Heerlen.

De Brightlands Smart Services Campus is door interactie tussen onderwijs, onderzoek en ondernemerschap een broedplaats voor nieuwe bedrijvigheid, innovaties en talentontwikkeling op het gebied van slimme diensten, ofwel smart services. De BSSC biedt ruimte aan startups. Jonge, startende bedrijven die zich richten op analyse en visualisatie van big data. Deze startups zijn gehuisvest op de community- vloer, rondom het Forum.

Voor deze bijeenkomst zijn uitgenodigd zijn de leden van LifetecZONe, de ondernemers verbonden aan Health Logistics Forum, de ondernemers van de Brightlands Smart Services Campus en relaties van de Gemeente Heerlen. 

Brightlands Smart Services Campus in Heerlen, Smedestraat 2, 6411 CR Heerlen
gratis
15.00 - 15.30 uur ontvangst met koffie/thee
15.30 - 15.35 uur Intro door LifetecZONe
15.35 – 15.45 uur Welkom door wethouder Martin de Beer “Life Sciences/MedTech en Zorginnovatie in Heerlen”;
15.45 – 15.55 uur Presentatie BSSC “Smart Services, health & logistiek en slimme combinaties”;
15.55 – 16.10 uur Presentatie Qwiek, Paul Voncken: “Bewegen door slimme toepassingen”;
16.10 – 16.25 uur Presentatie Rementis, Danny Pouwels: bedrijfspresentatie
16.25 – 16.40 uur Presentatie Acist, Sjef Meessen: “Logistieke processen”;
16.40 – 16.55 uur Toelichting project LIME, door lector life sciences Prof. Dr. Paul Borm;
16.55 - 19.00 uur Gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en een drankje

static

Brightlands Smart Services Campus in Heerlen
Smedestraat 2
6411 CR Heerlen

Health Valley Partners