Home Events Masterclass: Sneller, beter en kostenefficiënter verpakkingen ontwerpen

30 juni 2017, 13.30 - 17.00 uur

Masterclass: Sneller, beter en kostenefficiënter verpakkingen ontwerpen

Masterclass preview verpakkingen: begrijp uw toeleverancier

In deze Masterclass bieden wij u praktische kennis en inzichten in het ontwerpproces van verpakkingen waarmee u verpakkingen beter, sneller en kosten efficiënter kunt ontwerpen. Uiteraard zijn er uitgebreide mogelijkheden om te netwerken.

Het programma start om 13.30 en zal eindigen rond 17.00 uur. In deze uitnodging vindt u meer informatie en op deze pagina. Bij interesse stuur een mail naar info@epgallery.nl

Meer succes met uw verpakkingsontwerp en introductie? In deze masterclass preview bieden wij u praktische kennis en inzichten in het ontwerpproces van verpakkingen waarmee u verpakkingen beter, sneller en kostenefficiënter kunt ontwerpen.

We gaan specifiek in op drie actuele thema’s:
  • Verpakking en consumenten
  • Design en materialen
  • Geintegreerd ontwerpen
De consument wil verpakkingen afgestemd op zijn of haar specifieke behoefte. De voedingsmiddelenproducent vraagt om een verpakking die aansluit bij de wensen van de consument. Tot slot wil de verpakkingsindustrie een sneller, beter en kosten efficiënt ontwerpproces. De stichting European Packaging Gallery (EPG) brengt deze werelden bij elkaar. Deze masterclass preview is een voorbereiding op verdiepende masterclasses die vanaf september 2017 wordt aangeboden.

Voor wie: Marketing-communicatieprofessionals, R&D, Productmanagers
Impuls Wageningen , , Wageningen
250,- ex. BTW
Aanmelden

static

Impuls Wageningen

Wageningen

Health Valley Partners

RSS 2.0