Home Events Metropole Ruhr Meets Gelderland: Health

07 november 2019, 8.45 - 19.00 uur

Metropole Ruhr Meets Gelderland: Health

Na een geweldige aftrap in de eerste helft van dit jaar is het weer zover – Metropole Ruhr Meets Gelderland! Ondernemers uit de Metropole Ruhr en Gelderland komen in Bochum en Gelsenkirchen samen om te netwerken en zaken te doen. To the point en met een interessant en informatief programma. Het thema is deze keer health. Dit is voor zowel de Metropole Ruhr als voor Gelderland een economisch zwaartepunt.


Het evenement is uitsluitend bedoeld voor Gelderse health bedrijven, die geïnteresseerd zijn in zakelijke contacten met Duitse health bedrijven. Tijdens het dagprogramma worden diverse health bedrijven in Bochum en Gelsenkirchen bezocht. Afsluitend is er een open Duits-Nederlandse netwerkborrel in de VIP-Lounge van het stadion van FC Schalke04 in Gelsenkirchen.

Deelname is gratis (maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen). Wanneer je je voor deze bijeekomst aanmeldt, zou het fijn zijn als je ook een mailtje stuurt naar innovatiemanager Victor Haze om hem te informeren dat je van plan bent naar deze bijeenkomst te gaan. 

Aanmelden of meer informatie 


 
gratis

Health Valley Partners