Home Events Nationaal Netwerk Zorginnovatoren #3

18 augustus 2020, 11.00 - 12.00 uur

Nationaal Netwerk Zorginnovatoren #3

Webinar

Deze online bijeenkomst is uitsluitend voor innovatoren werkzaam in zorginstellingen

Zorginnovatoren hebben in hun dagelijkse werk veel te maken met externe partijen. Regelmatig kloppen bedrijven aan met innovatieve oplossingen waardoor de zorg efficiënter ingericht kan worden en tot betere resultaten en meer tevredenheid van gebruikers kan leiden. Maar hoe ga je daar nu mee om? Sluit de oplossing aan bij de vraag vanuit de praktijk? Bestaat de oplossing misschien al, en onder welke condities ga je samenwerken?

Op 18 augustus nemen we je mee aan de hand van praktische voorbeelden vanuit de care en cure. Het Spaarne Gasthuis en Academy Het Dorp laten zien hoe zij de vraagstukken vanuit de organisatie hebben opgehaald en samenwerking hebben ingericht. En we lichten de KVK Business challenge toe waarmee zorgvraagstukken gematched kunnen worden aan innovatieve bedrijven.

Header-Nationaal-Netwerk-Zorginnovatoren-Avatar.jpgWil je je aansluiten bij het nationaal netwerk zorginnovatoren, dan nodigen we je uit om lid te worden van deze LinkedIn groep waar je ook de afgelopen webinars terug kunt zien en waar we informatie met elkaar delen. Deze groep verbindt zorginnovatoren die werkzaam zijn in de care en cure en biedt de mogelijkheid om van elkaar te leren.

online
gratis
24 deelnemers

Health Valley Partners