Home Events Nationaal Netwerk Zorginnovatoren #5

27 oktober 2020, 11.00 uur

Nationaal Netwerk Zorginnovatoren #5

Webinar

Deze online bijeenkomst is uitsluitend voor innovatoren werkzaam in zorginstellingen

Pak je agenda er maar bij, want aankomende dinsdag 27 oktober kun jij samen met andere collega zorginnovatoren je eigen webinar vormgeven! Je gaat in gesprek over dié thema’s waarvan jij vindt dat het nu aandacht verdient! Geen agenda deze keer maar een open bijeenkomst om kennis en ervaring te delen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Op dit moment kun je elke dag wel ergens inloggen voor een webinar over zorginnovatie, waarbij je luistert naar experts en ervaringsdeskundigen. Ook wij hebben samen met het nationaal netwerk zorginnovatoren de afgelopen maanden meerdere webinars georganiseerd rondom thema’s gericht op zorginnovatie. Maar dinsdag draaien we het om, jij bepaalt de inhoud waarin je jouw kennis ervaring kunt delen en meteen ook andere mensen kunt ontmoeten!

En heb je behoefte om andere zorgverleners die zich met innovatie bezig houden, face-to-face te ontmoeten, samen casussen bespreken en horen hoe zij deze implementatie hebben aangepakt? Dan is de 9-daagse masterclassreeks Implementatie van eHealth wellicht iets voor jou! De eerste aanmeldingen zijn al binnen, dus wacht niet te lang. Deze opleiding is specifieke ontwikkeld voor zorgmedewerkers zoals jij. Waarin je je kan verdiepen in de implementatie van ehealth in jouw organisatie. Kijk op www.ehealthlerenimplementeren.nl voor meer info.

Wil je je aansluiten bij het nationaal netwerk zorginnovatoren, dan nodigen we je uit om lid te worden van deze LinkedIn groep waar je ook de afgelopen webinars terug kan zien en waar we informatie met elkaar delen. Deze groep verbindt zorginnovatoren werkzaam in de care en cure en biedt de mogelijkheid om van elkaar te leren.

online
gratis
7 deelnemers

Health Valley Partners