Maximale groei voor jou, én jouw bedrijf. Dát is het doel!​
Home Events NextOEM 2020

11 december 2019, 16:00 – 18:30 uur

NextOEM 2020

Informatiesessie

Briskr, RCT Gelderland en NextOEM starten 23 januari 2020 met een nieuwe groeicirkel in Nijmegen

In 2019 doorliep een eerste cirkel van groeibedrijven in de regio Nijmegen het ondernemersprogramma Business Growth Circles van NextOEM. De deelnemende bedrijven waren: Lumiguide, APS-Therapy, Feltest, Kilsdonk Packaging & Presentation en Fijnmechanische Industrie Goorsenberg.

Het programma is in de Brainport Eindhoven al sinds 2014 succesvol en start in 2020 wederom voor 6 tot maximaal 10 bedrijven met een nieuwe groeicirkel in Nijmegen.

Voor wie?

Je hebt een goed idee dat je inmiddels samen met je team hebt omgezet naar een product waarmee je omzet maakt, maar je vraagt je af hoe je vervolgens je bedrijf naar een volgende stap brengt. In deze kritieke overgangsfase, van startup naar scale-up, is leiderschap nodig. Dat vraagt om andere vaardigheden van de ondernemer. Herkenbaar? NextOEM ondersteunt in deze doorgroei fase om de kans op succes zo groot mogelijk te maken. De coöperatie NextOEM heeft met Brainport Development een programma ontwikkeld waarin deelnemende ondernemers met elkaar én met behulp van elkaar een ontwikkel- en groeitraject ingaan. In samenwerking met Briskr & RCT Gelderland wordt het programma binnenkort opnieuw in Nijmegen en omstreken uitgerold.

Het programma

Next OEM business growth circles is een programma van een jaar, waarin onderwerpen als strategie, organisatieontwikkeling & leiderschap, financiën, marketing en verkoop worden behandeld voor jouw specifieke bedrijf. Je leert niet enkel van de deskundigen, maar ook van je collega ondernemers! De deelnemers komen bij elkaar op zes contactdagen; Eén introductiedag en vijf bijeenkomsten van 14.00 tot ongeveer 21.00 uur. In de tussentijd ga je zelf intensief aan de slag met de aangereikte materie. Je wordt begeleid door professionele programmaleiders én krijgt coaching waarbij gebruik wordt gemaakt van online tools.

We verwachten van de deelnemers dat zij in de doorgroei fase zitten van startup naar scale-up. De onderneming heeft één of meerdere producten beschikbaar en is gestart met de commercialisatie hiervan. Vaak heb je ook al een eerste investeringsronde achter de rug. Voordat je begint aan het programma wordt een scan gemaakt van je ondernemersvaardigheden en van het bedrijf. Op basis hiervan worden de doelstellingen voor het programma samen met jou bepaald! Na afronding van het programma wordt je niet aan je lot overgelaten. Je kunt dan lid van de NextOEM community blijven. Hierdoor blijf je profiteren van elkaars kennis en expertise d.m.v. cirkel bijeenkomsten en netwerk bijeenkomsten met andere deelnemers, topic deskundigen en programma partners.

Interesse?

Informatie en inschrijven kan via: www.nextoem.com

Informatiesessie

Op woensdag 11 december wordt op Novio Tech Campus te Nijmegen een voorlichtingsbijeenkomst georganiseerd voor geïnteresseerde bedrijven (16:00 – 18:30 in gebouw M, zaal 0.32). Op deze bijeenkomst wordt door Briskr, de programmaleiding en eerdere deelnemers informatie verstrekt. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via www.nextoem.com. Neem voor vragen contact op met: info@nextoem.com.

Novio Tech campusm, gebouw M, zaal 0.32
gratis

static

Novio Tech Campus, gebouw M, zaal 0.32
Transistorweg 5
6534 AT Nijmegen

Health Valley Partners