Home Events NRW meets the Netherlands

10 april 2019, 10.00 - 15.00 uur

NRW meets the Netherlands

Nederlandse startups in Food, Health of Milieu zijn hierbij van harte en uitgenodigd voor het internationale kennis- en netwerkevent “NRW meets The Netherlands”, dat onderdeel is van de grootschalige Startup Woche Düsseldorf
 
 “NRW meets The Netherlands” vindt plaats in Düsseldorf, op woensdag 10 april 2019, van 15:00 – 18:00 uur (incl. netwerkborrel & hapje)  . 
 
Het doel van het event is om Nederlandse én Duitse startups, scale-ups, ondernemingen en organisaties in Food, Health en Milieu, mét de ambitie om hun business ook naar het buurland te brengen, in contact te brengen met elkaar. Qua afzetmarkt is Duitsland 5 x groter dan Nederland, het ligt om de hoek én Duitse en Nederlandse ondernemingen als ook markten zijn op vele vlakken complementair aan elkaar; enorme kansen dus!

Tijdens het event worden deelnemende partijen o.a. geïnformeerd over
  • relevante culturele en zakelijke verschillen en achtergronden;  
  • hoe financiering in Duitsland gerealiseerd kan worden;
  • nieuwe initiatieven en internationale projecten, bijv., het Interreg-project "NL+D Startups x-border" van Oost NL en Digital Hubs NRW (6 digital incubators / accelerators in NRW)
  • kansen en mogelijkheden voor Nederlandse en Duitse organisaties in elkaars buurland.
 
Daarnaast krijgen deelnemende startups en scale-ups, wanneer gewenst, de mogelijkheid om zich middels een elevator-pitch aan aanwezigen te presenteren, als ook actief te netwerken.
 
Aanmelden mogelijk tot 5 april a.s.
Bij voldoende aanmeldingen zal Oost NL met een bus vanuit Wageningen naar Düsseldorf rijden. Vertrek 13.00 uur, terugkeer ca. 19.00 uur
Aanmelden event en bus kan via:   “NRW meets The Netherlands” is een samenwerking tussen Oost NLNRW.International, en STARTPLATZ Düsseldorf, met medewerking van verschillende belangrijke en invloedrijke sprekers, o.a. van grote corporates.

image001.png
STARTPLATZ, Speditionstraße 15 a, 40221 Düsseldorf, Duitsland
€3,00

static

STARTPLATZ
Speditionstraße 15 a
40221 Düsseldorf, Duitsland

Health Valley Partners