Home Events Odense Health Innovation & Business

18 maart 2019 - 21 maart 2019

Odense Health Innovation & Business

Innovatie oriëntatie reis

De Scandinavische landen zijn echte frontrunners als het gaat om health innovaties. Adenda International Business Connecting organiseert in samenwerking de Health sector toporganisaties Odense Health, een innovatie oriëntatie reis naar het Health Top Cluster voor zowel Cure als Care in Odense te Denemarken. Het is een unieke reis omdat er maar weinig plekken in Europa zijn met zo’n concentratie van topbedrijven en -instituten op gebied van Cure & Care, Health innovaties.

OdenseHealth-logo_v2.png

Innovatie in ziekenhuizen, Rehab innovatie, Innovatie in patiënt thuis verzorging en Innovatie in de ouderenzorg zullen naast andere onderwerpen ‘in beeld’ worden gebracht middels bedrijfsbezoeken en presentaties. Is op de hoogte zijn van Health innovaties voor u belangrijk? Dan is dit een kans om in korte tijd veel te zien. Binnen het Odense ecosysteem zijn > 75 bedrijven actief op het gebied van Health innovaties wat ons de kans geeft u een goed overzicht te geven van innovaties in de Health keten, met minimale reistijden tussen de bezoeken. Ook het versterken van uw netwerk met reisgenoten en medewerkers van te bezoeken bedrijven zal een meerwaarde zijn. Onze programma’s kennen een zeer hoge waardering voor inhoud en organisatieniveau. Wij leveren u op verzoek graagreferenties zowel nationaal als internationaal. 
 

Doel van het programma is deelnemers: 

  • Innovatie informatie te bieden. De nieuwste ontwikkelingen in beeld krijgen bij ondernemingen en instituten met informatie over innovatieve ontwikkelingen en toepassingen door topspecialisten.
  • Toepassingen te tonen die nieuwe inzichten geven.
  • Verbreding van netwerken te bieden met college deelnemers, te bezoeken instituten / bedrijven en/of inzicht krijgenin samenwerkingsmogelijkheden.
  • Middels een halve dag afsluitend mini-congres met inspirerende sprekers en thema’s aanvullende info en inzichten te verschaffen.

Doelgroep

  • Personen die verantwoordelijk zijn voor product innovatie of implementatie in de health (cure of care) sector.
  • Bedrijven die innovatieve health producten op de markt brengen en innovaties willen volgen.
  • Influentials en adviseurs in deze sectoren met een focus op innovatie.
  • Bedrijven / personen die zich oriënteren op internationale posities, contacten of partnerships in deze sectoren.
Schrijf u bij belangstelling tijdig in, want het aantal plaatsen is beperkt. Bekijk hier het inschrijfformulier. 

Voertaal: Engels tijdens de bezoeken aan de bedrijven en instituten.

Heen en terugreis: op eigen gelegenheid. 6 à 7 auto reisuren vanuit Deventer A1 of vanaf vliegen naar Kopenhagen of Billund en vandaar per huurauto, trein (beide 2 uur reistijd) of regionale vlucht naar Odense.
Inclusief: 3 overnachtingen + ontbijt in een klasse hotel, lunches, diners en transfers ter plekke. Inclusief consumpties die worden aangeboden tijdens de meetings, lunches en diners.
Inclusief: het maken van een A4 factsheet van uw bedrijf, ter voorbereiding voor de bedrijven en personen die u gaat ontmoeten. En factsheets van de te bezoeken bedrijven voor u, ter voorbereiding van uw bezoeken.
Maximaal aantal deelnemers per onderneming: 2

Uw investering: € 2.450,- pp exclusief 21% btw. Health Valley partners ontvangen een korting van € 200,-
De investering is als studiekosten aftrekbaar. De tekst op de factuur wordt hiervoor conform de eisen van de belastingdienst opgesteld.
Het programma kan inhoudelijk of qua sprekers nog aangepast worden in het belang van de kwaliteit en/of actuele (on)mogelijkheden of anderszins.
Inschrijven op de speciale pagina op de website www.adenda-export.comGraag vermelden dat u Health Valley partner bent.
Na inschrijving ontvangt u een bevestiging en tijdig voor uitvoering van het programma een routebeschrijving, hotel info en ToThinkOn info.

Meer informatie vind je in deze uitnodiging met programma en in deze PDF.
Odense, Denemarken
€ 2.450,- (200,- korting voor partners)

static

Odense

Denemarken

Health Valley Partners