Home Events Ondernemen in de Zorg

12 december 2019, 9:00 - 13:00 uur

Ondernemen in de Zorg

Seminar

Het gaat niet alleen om de innovatie om succesvol te zijn. Het ondernemerschap en de omgeving waarin je gaat opereren bepalen ook voor een belangrijk deel het succes. Dispicio wil graag dieper ingaan op dit onderwerp en organiseert daarom, in samenwerking met RAAF Business Innovation, op donderdagochtend 12 december het seminar “Innovatief ondernemen in de zorg”. Aan de hand van 2 praktijkcases wordt tijdens dit seminar ingegaan op de volgende thema’s
  • Ondernemerschap en innoveren: wat komt er allemaal bij kijken;
  • De impact van stakeholders, en 
  • Het beïnvloeden van gedragsverandering bij de klant en gebruiker.
Collega ondernemers in de zorg vertellen over het pad dat zij hebben afgelegd, hun valkuilen en leerpunten. Het seminar is bedoeld voor innovatieve ondernemers met name in de zorg. Adviseurs of andere geïnteresseerden zijn niet welkom. Dus ben je een starter met een innovatief idee, een ondernemer die druk bezig is om zijn innovatie van de grond te krijgen of sta je voor de marktintroductie maar heb je nog vragen, dan ben je van harte welkom. Het van elkaar leren staat tijdens deze ochtend centraal, dus bedenk vooraf op welke vragen je graag een antwoord hebt.

Omdat er ruimte moet zijn om met de inleiders van de cases en vooral met elkaar het gesprek aan te gaan, kent het seminar een limiet van 15 deelnemers, met maximaal 2 deelnemers per organisatie. Deelname op volgorde van aanmelding. Het seminar is gratis inclusief een lunch na afloop. Je kunt bij de aanmelding kenbaar maken of je aan de lunch wilt deelnemen. Bij het niet opkomen zonder afmelding wordt € 30,00 in rekening gebracht.
Enversed Entertainment Eindhoven, Veemgebouw, Verdieping 7, Torenallee 100-02 (Strijp-S), 5617 BE Eindhoven
gratis

static

Enversed Entertainment Eindhoven, Veemgebouw, Verdieping 7
Torenallee 100-02 (Strijp-S)
5617 BE Eindhoven

Health Valley Partners