Home Events Ondernemersreis Digital Health & Smart Devices Verenigd Koninkrijk 2017

26 juni 2017 - 29 juni 2017

Ondernemersreis Digital Health & Smart Devices Verenigd Koninkrijk 2017

Van 26-29 juni organiseert Oost NV een ondernemersreis naar het Verenigd Koninkrijk. Samen met onze partners Health Valley, InnovationQuarter, de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij, Amsterdam Trade, Health~Holland en het Netherlands Business Support Office (NBSO) openen wij graag de juiste deuren voor u!
 
Brexit of niet, het VK blijft een markt van 65 miljoen zorgbehoevenden en digitalisering van de zorg is een prioriteit voor de Britse overheid en zorgaanbieders. Digital Health, HealthIT Apps en Smart devices zijn erg in trek en kunnen wel eens de oplossing bieden voor lokale ambities om betere en snellere zorg aan te bieden. Nederland loopt hier aardig op voor en dus biedt het VK vele kansen voor Nederlandse bedrijven die in deze sector actief zijn. Voor meer informatie over de kansen zie ook deze samenvatting van de sectoschets E-health VK.
 

Wat gaan we voor u doen?

De reis heeft als doel gelijkgestemde ondernemers met internationaliseringsplannen richting het VK te ondersteunen bij de eerste (of vervolg) stappen. Ook helpen wij deelnemers die het VK eerder hebben bezocht om bestaande contacten uit te bouwen. Met alle deelnemers zullen wij een individuele intake afnemen en een profiel opstellen zodat wij ‘tailor-made’ voor u aan de slag kunnen. We zullen ontmoetingen faciliteren met lokale en nationale stakeholders, u komt in contact met bedrijven en zorgaanbieders, u leert hoe deze markt werkt en er is voldoende tijd om geïnspireerd te raken op de Health+Care 2017 conferentie en de beurs.

1. Bezoek Health+Care 2017 en Digital Healthcare 2017 events
Dit is het grootste Integrated Healthcare event van het VK met circa 15.000 bezoekers en biedt veel ruimte voor innovatieve bedrijven om kennis, producten en diensten te etaleren in Britse setting. Het trekt veel bezoekers uit alle onderdelen van de National Health Service, alsook uit de Private Health care markt. Meer informatie over dit event vindt u hier: http://www.healthpluscare.co.uk/ . Wij zullen hier verschillende Meet & Greets organiseren met belangrijke Britse zorginstellingen, brancheverenigingen en hun leden en andere stakeholders. Ook is er een mogelijkheid voorNederlandse MKB bedrijven om hun product of dienst uitvoerig presenteren op de ‘Dutch Digital Health Conference’ (zie meer info hieronder). Bezoek aan dit event is facultatief maar bevelen wij wel aan, er zijn kosten aan verbonden voor bedrijven en andere organisaties die niet aan de SIB (Starters of International Business) voorwaarden voldoen.
 
2. Een collectief bezoekprogramma aan London en een 2e NHS regio
Bezoek aan regionale hotspots (Manchester of Newcastle en Londen) om uw innovatieve product te pluggen en valideren in de Engelse markt en kennis te maken met specialisten op thema’s als market access, NICE, NHS England en NHS Digital, Vanguard Partnerships and funds en meer.
 
3. Eigen bedrijf pitchen?
Ook bieden wij een prachtig podium voor ondernemers om innovatieve producten of diensten te pitchen; De Nederlandse ambassade in London faciliteert op 28 juni een ‘Dutch Digital Health night’ waarvoor relevante stakeholders worden uitgenodigd. Denk aan zorginstellingen, NHS organisaties en investeerders waarmee u ter plekke kunt netwerken. U dient zich hiervoor aan te melden en wij zullen samen met de ambassade uit de aanmeldingen een zorgvuldige selectie maken. Voor inspiratie bekijk de film van de ondernemersreis en Dutch Digital Health night in Berlijn van 2016:

  

Ons aanbod

Behalve genoemde programma onderdelen zal de reis verder worden vormgegeven aan de hand van uw wensen. Ons aanbod omvat in elk geval; een verzorgde reis incl. vervoer in Engeland, alle programmaonderdelen, lunches, diners en deelname aan de Dutch Digital Health night in London en dat voor €450,- ex BTW. Heen en terugvlucht plus hotels zijn niet inbegrepen, maar wij verzorgen wel groepsreserveringen waar mogelijk. 
 
Toegang tot de Health+Care show 2017 (optioneel) bedraagt €1000,- en komt bovenop de deelnameprijs. De Nederlandse Ambassade te London en het NBSO te Manchester -  met steun van Starters of International Business (SIB – organiseren een Dutch Digital Health Conference tijdens de Health+Care show. Nederlandse MKB bedrijven die voldoen aan de criteria voor Starters of International Business (SIB)** en/of worden uitgenodigd om als expert op te treden kunnen mogelijk kosteloos deelnemen aan de Health+Care show. Omdat deze activiteit reeds vanuit SIB en andere overheidsmiddelen aangeboden wordt, is het voor deze reis niet mogelijk om een SIB missie voucher aan te vragen.
 
De reis is toegankelijk voor partijen uit heel Nederland met focus op bedrijven, kennis en zorginstellingen en andere stakeholders in de medische markt/gezondheidszorg die actief zijn in: eHealth-Digital Health-HealthIT-Smart (integrated) Medical Devices. De organisatie behoudt zich het recht voor om bij overschrijving een selectie te maken.

 
Aanmelding

U kunt zich voor deze ondernemersreis aanmelden tot 26 april 2017 via onderstaande button. Omdat we met elke deelnemer individueel voorbereidingstraject doorlopen, verzoeken wij u ook voor deze datum in te schrijven. Een goede voorbereiding is het halve werk!
 

Meer informatie

Voor vragen over het programma kunt u direct contact opnemen met Friso Hennings Backer via 06 42475007 of friso.henningsbacker@oostnv.nl van Oost NV, team Life Sciences & Health.
 
Voor meer informatie over het Verenigd Koninkrijk en de kansen kunt u contact opnemen met Roxana de Raad van de NBSO Manchester: roxana.deraad@nbso-manchester.co.uk / T: +44 161 8136033
 
** Voorwaarden SIB
  • U heeft een mkb-bedrijf.
  • Uw export bedroeg de afgelopen 12 maanden minder dan 25% van uw omzet. Óf uw bedrijf staat niet langer dan 3 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In totaal mag uw onderneming (of de groep of fiscale eenheid waartoe uw onderneming behoort) in het huidige en de 2 voorgaande belastingjaren maximaal € 200.000 aan de-minimissteun ontvangen.

 

healthcareplus.jpg

ExCel London, One Western Gateway, E16 1DR Londen, Verenigd Koninkrijk
€450,- excl. BTW

static

ExCel London
One Western Gateway
E16 1DR Londen, Verenigd Koninkrijk

Health Valley Partners