Home Events Ontdek Internationaal Ondernemen: Road2TheWorld

12 juni 2017, 13:30 - 17:30 uur

Ontdek Internationaal Ondernemen: Road2TheWorld

Nederland is klein, waarom niet groot denken? Bent u internationaal aan het ondernemen of staat u op het punt om de stap over de grens te zetten? Zorg dan dat u Road2TheWorld niet mist. Ontdek uw mogelijkheden. U krijgt informatie over de verschillende exportmarkten, het importeren van goederen, wet- en regelgeving en het verkleinen van financiële risico’s. Een goede basis zorgt ervoor dat u grenzeloos kunt ondernemen.

Inspirational stories:

Jan Meertens

Intercultureel trainer en schrijver van ‘het meisje van tota’, werkzaam bij Holmatro.

Acht maanden lang werd hij gegijzeld in Colombia, geïsoleerd van de buitenwereld. Hij geeft inzicht in andere culturen om omgang gemakkelijker, betekenisvoller en profijtelijker te maken.

Teun van der Keuken

Journalist en oprichter Tony’s Chocolonely

‘Op weg naar 100 procent slaafvrij’ is de slogan van het bedrijf dat hij oprichtte. Alles over zijn missie en ondernemen in een hardnekkige branche.

Joris Toonders

Oprichter Yonego, internetmarketing

Startte op zijn 15e zijn eerste website, waarop hij ringtones verkocht, en groeide binnen een jaar uit tot één van de grootste mobiele entertainmentportals in Nederland. Inmiddels op weg om wereldspeler te worden met online marketing.

Viviënne van Eijkelenborg

Eigenaar Difrax, producent in babyproducten en Zakenvrouw van het jaar 2016

Heeft haar familiebedrijf uitgebouwd tot een grote internationale onderneming die flessen en spenen levert tot in China aan toe. Zet zich in voor maatschappelijke thema’s zoals het tegengaan van babysterfte.

De Fabrique , Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht
gratis
Aanmelden

Programma:

Graag heten wij u welkom van 12.45 uur tot 18.30 uur. Vanuit de centrale stand ontdekt u de mogelijkheden van de 5 werelddelen Europa, Azië, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika. Daarnaast ontmoet u ruim 20 organisaties die u kunnen helpen op het gebied van internationaal ondernemen, zijn er kennissessies en interessante inspirational stories. Iedere ronde heeft u de keuze uit verschillende onderdelen. 

Jan Meertens
Teun van der Keuken
Joris Toonders
Viviënne van Eijkelenborg

static

De Fabrique
Westkanaaldijk 7
3542 DA Utrecht

Health Valley Partners

RSS 2.0