Home Events Opening nieuwe Indes productie faciliteit

28 juni 2017, 14:30 – 17:00 uur

Opening nieuwe Indes productie faciliteit

Indes is aanjager in het ontwikkelen van excellerende en betaalbare innovaties die dagelijks in de zorg het verschil maken. Om deze ambitie waar te maken naar haar partners en klanten regisseert zij de totale ontwikkel- en productieketen. Indes is hierin uniek en gaat ervoor de performance van haar innovaties in de toekomst te verhogen. Hiervoor neemt zij trots op 28 juni een nieuwe productiefaciliteit in Enschede in gebruik. Als relatie maken wij u graag deelgenoot van deze nieuwe stap en nodigen wij u uit voor de opening.
Indes (productie faciliteit) , Lonnekerbrugstraat 86, Enschede
gratis
Aanmelden
14:00 UUR Inloop en ontvangst
14:30 UUR Why the WheelDrive? door Tom Myklebust; Marketing Manager Nordic Region, een van de oprichters van Handicare, het bedrijf waarmee Indes samen de WheelDrive ontwikkelt en vermarkt. Handicare Mobility is sinds 2015 onderdeel van Sunrise Medical.
14:50 UUR Wat brengt de WheelDrive in het dagelijks leven van een scholier met een spierziekte? door Bryan Harink, WheelDrive testrijder Bryan is een gebruiker van het eerste uur. Hij vertelt over de ervaringen met zijn WheelDrive en demonstreert hoe hij er mee om gaat. Ook vertelt hij over zijn ambities voor de toekomst!
15:10 UUR Wat betekent een bedrijf als Indes voor de regio? En wat kan de regio bedrijven als Indes bieden? door Eddy van Hijum, Gedeputeerde Economische Zaken van de Provincie Overijssel
15:30 UUR Pauze
16:00 UUR Creating Products People Rely On – de WheelDrive als voorbeeld van hoe Indes werkt door Henk Janssen, ondernemer achter Indes: Henk gaat in op wat Indes met de nieuwe productie faciliteit wil bereiken en hoe dit past in de toekomstige ontwikkeling van Indes
16:30 UUR Opening door Bryan Harink en Eddy van Hijum

Aansluitend mogelijkheid tot bekijken van “Indes @ work” en borrel

static

Indes (productie faciliteit)
Lonnekerbrugstraat 86
Enschede

Health Valley Partners

RSS 2.0