Home Events Openingsmanifestatie Slimme Zorg Estafette (ICT&health Conference 2021)

25 januari 2021, 08.30 - 19.00 uur

Openingsmanifestatie Slimme Zorg Estafette (ICT&health Conference 2021)

Op 25 januari 2021 organiseert ICT&health de 5e editie van de Openingsmanifestatie waarmee we het nieuwe jaar inluiden. Het jaarlijks terugkerende congres van de zorg over de  toekomst van de zorg, slimme innovaties en samenwerkingen.

In het voorjaar van 2020 is meer dan ooit gebleken dat zorg op afstand, innoveren en samenwerking enorm belangrijk voor de zorg en maatschappij zijn. Daarom zal het congres vanaf nu naast fysiek ook volledig digitaal bij te wonen zijn.

Voor 2021 hebben een nieuw, interactief, vol en interessant programma samengesteld waarmee je direct aan de slag kunt. Voor iedereen zijn er interessante sprekers en veel nuttige zij-sessies en workshops. En op het innovatieplein met meer dan 30 stands van relevante partijen kun je van alles zien en beleven op het gebied van digitale zorginnovaties die er echt toe doen. En in gesprek gaan met deskundigen die je op weg helpen.

Dus ben je verpleegkundige, medisch specialist, bestuurder, vertegenwoordiger, innovatiemanager in de zorg of een gemeente etc. En wil jij helpen met het transformeren van de zorg, jouw organisatie of gemeenten? Meld je dan snel aan zodat ook jij in je eigen organisatie de volgende stap kan zetten naar een toekomstbestendige zorg.

Kom jij ook?

Vanaf 08:30uur ben je van harte welkom. Fysiek bij het Circus Theater in Den Haag of digitaal op deze website.

Voor wie?

Het congres is interessant voor alle zorgprofessionals uit de volle breedte van de zorg, Bestuurders, Raden van toezicht en Hoofden inkoop/financiën en investeringen. Gemeenten, Kennis- en Onderzoeksinstituten, Leveranciers, Ervaringsdeskundigen, Wetenschappers en overige belangstellenden. Iedereen is welkom!

Circus Theater, Den haag

static

Circus Theater

Den haag

Health Valley Partners