Home Events PhotonDelta Roadmap Launch

08 juli 2021, 14.00 - 15.30 uur

PhotonDelta Roadmap Launch

interactief virtueel evenement

PhotonDelta werkt al meer dan een jaar bezig aan het ontwikkelen van een “roadmap” om de ontwikkeling van betaalbare biosensoren te versnellen. Biosensoren op basis van geïntegreerde fotonica zullen namelijk Point-of-Care diagnostiek op grote schaal mogelijk maken, waardoor ziektes vroegtijdig kunnen worden vastgesteld of zelfs voorkomen kunnen worden. De roadmap is samengesteld in samenwerking met fotonische bedrijven, universiteiten, diagnostische bedrijven, medtech bedrijven maar ook bijvoorbeeld huisartsen.

De roadmap wordt gelanceerd middels een interactief virtueel evenement dat plaats zal vinden op 8 juli van 14:00 tot 15:30.

Het evenement zal live worden uitgezonden vanuit de High Tech Campus te Eindhoven en bevat sprekers uit verschillende hoeken van de sector die mee hebben gewerkt aan de roadmap:

Rogier Hopstaken zal het evenement aftrappen met een keynote over het belang van Point-of-Care diagnostiek gevolgd door de roadmap presentatie van Maarten Buijs. Hierna zal er een interactieve panel discussie zijn waaraan de voorgaande sprekers + Carmen van Vilsteren, Sonia Garcia Blanco en Jeroen Nieuwenhuis aan deel zullen nemen. Het publiek kan via de moderator vragen aan hen stellen. Aan het einde zal er een virtuele netwerksessie zijn waar mensen via de leuke en makkelijke tool “Wonder” met zowel publiek als sprekers in contact kunnen komen. Aan het einde zal er een digitale netwerksessie zijn zodat mensen met zowel publiek als sprekers in gesprek kunnen gaan.

 

online
gratis
8-7-2021 00:00:00

Health Valley Partners