Home Events PostNL ontbijtsessie

18 februari 2021, 07.45 uur

PostNL ontbijtsessie

online event

De zorgsector staat onder hoge druk en verandert nu snel. Niet alleen veroorzaakt door een toegenomen druk als gevolg van Covid-19. Ook de toename van vergrijzing en chronische ziektes en het te kort aan arbeidskrachten spelen hierbij een belangrijke rol. Nieuwe technologische ontwikkelingen gaan ons helpen om de zorg op een andere manier te kunnen organiseren.

Het afgelopen jaar heeft laten zien dat logistiek een cruciale rol speelt in onze zorgprocessen. Door de corona pandemie zijn we in staat geweest om processen snel en anders te organiseren. Geweldig om te constateren! Ineens was video bellen met onze specialist “normaal” geworden. Ook PostNL heeft een mooie bijdrage mogen leveren in 2020. Met onze pharma@home propositie hebben we bijvoorbeeld de E Commerce verder in de zorgmarkt weten te introduceren.

Voor 2021 gaan we met PostNL Health verder met het organiseren van onze digitale ontbijtsessies. Tijdens een ontbijtsessie nemen we je graag mee in onze visie op zorg en logistiek en onze ambities hierin. De eerste van het jaar zal plaatsvinden op donderdag 18 februari (aanvang 07.45 uur). Heb jij interesse om deze ontbijtsessie geheel gratis vanuit je eigen werk omgeving bij te wonen meld je dan aan door een email te sturen naar teamhealth@postnl.nl.

Wij zorgen voor het ontbijt! 

PostNL-Health-(2).JPG

online
gratis

Health Valley Partners