Home Events reSTART HEALTHcare

11 juni 2020 - 15 juni 2020

reSTART HEALTHcare

Virtuele hackathon

De druk die het COVID-19 virus op onze samenleving en op de gezondheidszorg legt is ontwrichtend. Tegelijkertijd zien we dat de digitalisering binnen de zorg een grote vlucht neemt. Deloitte en partners lanceren een initiatief om (digitale) vernieuwing te versnellen en gezondheid en zorg van morgen structureel vorm te geven.

Virtuele Hackathon

Van donderdag 11 tot en met maandag 15 juni 2020 organiseren Deloitte, Nationale-NederlandenMinisterie van Volksgezondheid en SportAlles is GezondheidAgis Innovatiefonds en Dutch Hacking Health een virtuele hackathon. 

Doel van de hackathon is het versnellen van digitale innovaties die zorgen voor het herstarten van de zorg en verbeteren van gezondheid in Nederland. Dit doen we met zowel partijen uit de gezondheidsbranche als uit het omringende ecosysteem. Alle teams staan voor dezelfde uitdaging:


“hoe kunnen wij de gezondheid en veerkracht van de burger, professional en patiënt vergroten”?

De deelnemers richten zich op preventieve en schaalbare oplossingen. Zodat gezondheid en zorg kan  worden verbeterd,  door onder andere de inzet van data en technologie.

Met dit unieke programma -vol experts en interessante sprekers - kunnen
deelnemers aan impactvolle oplossingen werken. Het bijzondere is dat
organisaties uit zowel het publieke als private domein -vanuit de behoeften van de mens- de krachten bundelen.  Zo kunnen we samen komen tot oplossingen die zich lenen voor toepasbaarheid, opschalen en borging.

Deelnemen

Enthousiast om bij te dragen aan gezondheid in Nederland? Zin om de zorg te verbeteren en te (re)Starten? Wil je daarnaast ook zelf leren en je netwerk uitbreiden? De hackathon biedt plek voor zo’n 100 gemotiveerde deelnemers. Werk jij in de gezondheidszorg of ligt je ervaring bij design, data, ondernemerschap of beleid? Dan is jouw bijdrage aan toepasbare oplossingen heel welkom. Schrijf je in op de pagina van Dutch Hacking Health

De verschillende partners binnen het ecosysteem kunnen jouw idee adopteren en met hun steun zullen ze bijdragen aan het opstarten of opschalen ervan. Samen herstarten we ons zorgstelsel en starten we met gezondheid voor elke Nederlander.

Schrijf je nu in voor de virtuele hackathon van Restart Health(care)

Contact

Heb je een vraag of suggestie over reSTART HEALTHcare?

Kijk op www.dutchhackinghealth.nl/restarthealthcare  of neem contact op via onderstaande contactgegevens.

static

desktop, tablet of smartphone

online

Health Valley Partners