Home Events Roadshow MIT Oost Nederland

12 juni 2018, 14.30- 17.30 uur

Roadshow MIT Oost Nederland

Op dinsdag 12 juni van 14.30 – 17.30 uur organiseren de provincies Overijssel en Gelderland, KvK en RvO de informatiebijeenkomst MIT R&D samenwerkingsprojecten.
 
Deze informatiebijeenkomst is voor ondernemers uit het MKB, in de provincies Gelderland of Overijssel, die geïnteresseerd zijn in subsidie voor innovatieve samenwerkingsprojecten binnen de topsectoren High Tech Systemen en Materialen inclusief ICT, Agro en Food, Life Science en Health, Chemie, Energie inclusief Biobased Economy en Tuinbouw en Uitgangsmaterialen. Ondernemers uit Overijssel en Gelderland die actief zijn in de topsectoren Water, Logistiek en Creatieve Industrie kunnen gebruik maken van de landelijke MIT regeling (vangnet).
De regeling ‘MIT R&D samenwerkingsprojecten’ wordt in Oost Nederland uitgevoerd door de provincies Overijssel en Gelderland en is gelinkt aan MKB Innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) van het Rijk. Doel van de bijeenkomst is om MKB-ondernemers te ondersteunen bij de voorbereiding van hun aanvraag voor de regeling MIT R&D-samenwerkingsprojecten. De ervaring leert dat niet alle aanvragen aan de vereiste criteria voldoen. De Roadshow MIT helpt ondernemers op weg bij het opstellen van een goed onderbouwde aanvraag en de te volgen procedure. De bijeenkomst biedt ook een mooie gelegenheid tot netwerken en meer te leren over het innovatieproces. Ondernemers kunnen onderling hun MIT-ervaringen uitwisselen en nieuwe contacten opdoen.

De volledige (Gelderse) subsidieregeling MIT-R&D Samenwerkingsprojecten is te vinden op de website: https://www.gelderland.nl/MIT-R-amp-amp-D-samenwerkingsprojecten
Het betreft een tenderregeling die loopt van 2 juli, 9.00 uur tot en met 6 september, 17.00 uur.
 
Sport- en Belevingscentrum De Scheg, Piet van Donkplein 1, 7422 LW Deventer
gratis
14:30 Inloop
15:00 Welkom
15:05 MIT R&D Gelderland en Overijssel: toelichting op de provinciale regelgeving
15:45 Ondernemer aan het woord
16:10 Werken aan uw innovatievermogen
16:30 Paneldiscussie / rondvraag
16:50 Netwerkmarkt en borrel
17:30 Sluiting

static

Sport- en Belevingscentrum De Scheg
Piet van Donkplein 1
7422 LW Deventer

12-6-2018 00:00:00

Health Valley Partners