Home Events Robotsoftware (RPA)

12 mei 2020, 15:00 tot 16:00 uur

Robotsoftware (RPA)

Webinar

Robotsoftware, ofwel Robotic Process Automation (RPA), is een nieuwe technologie die veel repeterend werk in bedrijfsprocessen kan overnemen. Een werknemer die nooit ziek is, nooit klaagt over vervelende klusjes en ook nog eens sneller werkt dan een mens ooit zou kunnen. Robotic Process Automation is helemaal hot, maar niet alle processen zijn geschikt om te robotiseren. Leer wat de do’s en dont’s van RPA zijn. Tijdens dit webinar brengen wij je in een uur helemaal op de hoogte over deze nieuwe technologie en leer je wat jouw organisatie eraan heeft.

Wat houdt het webinar in?

Het is een sessie van ongeveer 1 uur waarin je een grondige introductie op dit thema krijgt. We bekijken RPA vanuit operationeel, tactisch en strategisch perspectief. En laten aan de hand van talloze cases zien hoe en wanneer je RPA kan inzetten in een organisatie. En uiteraard is er ruimte voor vragen!

Het webinar in het kort

  • je leert van praktijkcases uit diverse branches
  • we laten zien hoe robotsoftware helpt bewerkelijke handelingen in administratieve processen op te lossen
  • we bespreken we een klein beetje techniek, maar richten we ons vooral op hoe robotsoftware jouw organisatie kan helpen

De sessie is zoveel mogelijk interactief. En wat we in de sessie niet kunnen beantwoorden: daarvoor praten we 1:1 door in een aparte videocall. De sessie wordt verzorgd door Klaas-Jan Molendijk (partner) en Ivo Beniest (adviseur). 

Voor wie?

Managers, teamleiders, beheerders, analisten, interne adviseurs; eigenlijk iedereen die graag werkprocessen optimaliseert.

Waar en wanneer?

12 mei van 15:00 tot 16:00 uur. Enkele dagen van tevoren krijg je van ons instructies om op het webinar in te loggen.

static

desktop, tablet of smartphone

online

Health Valley Partners