Home Events Round Table Hospital at Home

15 februari 2017, 7.45 - 10.00 uur

Round Table Hospital at Home

In 2017 worden de partners van Health Valley nog meer dan we al deden betrokken bij de oplossing van innovatievraagstukken. Dat gaan we doen door kleinschalige round table bijeenkomsten te organiseren voor en door partners, bij een van de partners "in huis". 

De eerste round table is hospital at home met een vraagstuk dat ingebracht is door een van de partners Dyzle.

Er zijn al meerdere initiatieven om de kosten te beheersen en tegelijkertijd betere zorg te leveren. Denk aan de “around the pill services” of “hospital at home” projecten. Deze hebben reeds bewezen dat het mogelijk is om te besparen op kosten én de kwaliteit van de behandelingen te verbeteren. Helaas is het lastig om dit soort concepten duurzaam en schaalbaar op te zetten omdat ze vaak vanuit één partij worden opgezet zoals bijvoorbeeld de farmaceut of het ziekenhuis. Daarnaast wordt er te weinig gekeken naar nieuwe technologieën om bestaande gaten in het concept te dichten.

Een “hospital at home” zou net als een fysiek ziekenhuis kunnen bestaan, waarbij financiering, inzet, apparatuur, medicatie en zorg zijn geborgd. We maken dan een enorme stap in het beheersen van de steeds stijgende zorgkosten. Graag nodigen we jou of een van je collega's uit om mee te praten hoe we dit mogelijk kunnen maken? 

Uitgenodigd zijn een select aantal partners uit ons netwerk met leveranciers van geneesmiddelen, groothandels, ziekenhuizen, zorgverzekeraars, IoT leverancier, start ups. Het concept is maximaal 14 deelnemers en vol- is vol.
 
Er is een eigen parkeerplaats achter de slagboom. 
gratis (op uitnodiging)

7:45 - 8.15 uur
Inloop met ontbijt

8:15 - 10.00 uur
Programma

DyzleRoundTable15Feb2017.JPG

static

Dyzle
Transistorstraat 2d
1322 CE Al Almere

Health Valley Partners