Home Events Samenwerken in subsidieprojecten zonder hoofdpijn

12 juni 2019

Samenwerken in subsidieprojecten zonder hoofdpijn

Woensdag 12 juni bent u van harte uitgenodigd voor het event “Samenwerken in subsidieprojecten: hoe doe ik dit zonder hoofdpijn?” Dit event wordt georganiseerd door PNO en Oost NL en vindt plaats bij De Kantine@De Gasfabriek in Deventer.

Voor veel organisaties is vernieuwen een 'way of life'. Toch blijven sommige vernieuwingen in de startblokken steken omdat de middelen of de juiste samenwerkingspartners ontbreken om de eerste stap te zetten. Subsidies kunnen daarvoor uitkomst bieden. Zo kunnen innovatieve R&D-samenwerkingsprojecten van twee mkb's of meer (in potentie) tot 350.000 euro MIT-subsidie ontvangen. Voor een Eurstars-of EFRO-project kan dat zelfs oplopen tot 500.000 euro.

De ervaring leert dat een goede samenwerking tussen partners essentieel is voor een succesvol project. Hoe u dit doet zonder kopzorgen vertellen we u graag. PNO en Oost NL hebben een uitgebreid netwerk binnen tal van (top)sectoren en kunnen organisaties helpen bij het vinden van de juiste match. Het wordt een inspirerende bijeenkomst waar niet alleen kennis wordt gedeeld maar waar juist het samenwerken centraal staat. 


Let op: Deelname is kosteloos maar niet vrijblijvend, we rekenen op uw komst. En let op: er kunnen maximaal vijftig gasten in de zaal, dus meld u snel aan als u er zeker van wilt zijn dat er nog voldoende plek is.
De Kantine@De Gasfabriek, Zutphenseweg 6b, 7418 AJ Deventer
gratis
16.00 – 16:30 u: “Samenwerken in subsidieprojecten: hoe doe ik dit zonder hoofdpijn?”
16.30 – 17:00 u: Subsidies voor R&D-samenwerkingsprojecten: MIT, EFRO, Eurostars
17.00 – 17:30 u: Gastspreker (Oost NL) over het thema samenwerken en innovatie
17.30 – 18:30 u: Netwerkborrel

static

De Kantine@De Gasfabriek
Zutphenseweg 6b
7418 AJ Deventer

Health Valley Partners