Home Events SantExpo France

07 oktober 2020 - 09 oktober 2020

SantExpo France

Life Sciences & Health Missie

Wilt u zakendoen in Frankrijk en bent u werkzaam in de sector Life Sciences & Health? Ga dan mee met de health missie naar de SantExpo 2020| Salon International Santé & Innovation van 26 t/m 28 mei 2020 (Incl. NL | Health~Holland Lounge). De reis is een opvolging van het bezoek aan de Paris Healthcare Week onder leiding van Minister Bruins in 2019.

Voor wie?

Frankrijk biedt volop kansen voor innovatieve Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen actief in  de sector LSH. Met meer dan 67 miljoen inwoners en ruim tweeduizend ziekenhuizen is Frankrijk een van de grootste zorgmarkten en economieën van Europa. Toegang tot zorg is echter een uitdaging voor de Franse zorgsector, vooral buiten de stedelijke gebieden. Ook kampt Frankrijk met een vergrijzende bevolking en een toename in chronisch zieken. Hervormingen van het zorgstelsel, waarbij de focus ligt op digitalisering van de zorg, vergroten de markt voor innovatieve producten en diensten. Tijdens de economische missie in 2019 zijn door de deelnemers diverse overeenkomsten gesloten. Zo is de Task Force Health Care een samenwerking aangegaan met het Medicen cluster in Parijs.

De missie biedt mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en zorginstellingen actief binnen de thema’s:

  • eHealth en digitalisering
  • Medische hulpmiddelen en medische technologie
  • Ouderenzorg
  • Ziekenhuisbouw en/of ziekenhuisefficiëntie.

Wat biedt de missie u?

De missie is een goede gelegenheid om de marktkansen voor uw bedrijf of kennisinstelling te verkennen en in contact te komen met potentiele partners binnen de LSH-sector in Frankrijk.

Met uw inschrijving voor de missie maakt u aanspraak op de volgende zaken:

  • Deelname aan de SantExpo| Salon International Santé & Innovation van 26-28 mei 2020;
  • Zichtbaarheid van uw organisatie op het NL | Health~Holland Paviljoen op de SantExpo; inclusief mogelijkheid om innovatieve producten te tonen en zakenpartners te ontvangen;
  • Plenair programma met bezoeken aan en meetings met private en publieke (universitaire) ziekenhuizen, overheids- en overige relevante instanties m.b.t. de gezondheidszorg;
  • Netwerkevents;
  • Individuele Matchmaking uitgevoerd door Transfer LBC

Programma

Het programma van de missie start met een kick-offbijeenkomst bij aankomst op maandagavond 25 mei in Parijs. Tijdens de missie bezoekt u van 26-28 mei SantExpo | Salon International Santé & Innovation. Met jaarlijks meer dan 30.000 bezoekers en 900 exposanten biedt deze beurs een geweldige kans om belangrijke spelers in de Franse LSH-sector te ontmoeten en uw bedrijf of kennisinstelling te presenteren. Rondom de beurs vinden er plenaire programmaonderdelen plaats zoals een collectief bezoek, seminar en netwerkmeetings. Tijdens deze onderdelen maakt u kennis met Franse bedrijven, kennisorganisaties, overheden en ziekenhuizen. Op basis van uw persoonlijke interesse worden er voor u 3 tot 4 individuele afspraken georganiseerd (matchmaking). Daarnaast ontvangt u informatie over de Franse zorgmarkt en biedt het u de mogelijkheid om een lokaal netwerk op te bouwen en bekendheid te geven aan uw bedrijf, producten en diensten.

Bekijk het voorlopige programma hier.

Reisarrangement

Er wordt een reisarrangement samengesteld waarvan u gebruik kunt maken. U kunt er echter ook voor kiezen om uw eigen vlucht en accommodatie te boeken. Voor een deel van de verplaatsingen in Parijs wordt gebruikgemaakt van een bus. Alle andere lokale reiskosten zijn voor eigen rekening.

Kosten

De kosten van deelname* bedragen € 1.950,- per bedrijf. Bij meer dan één deelnemer per bedrijf bedragen de meerkosten € 950,- per extra deelnemer. TFHC Partners genieten een korting. Voor hen bedragen de deelname kosten € 1.750,- per bedrijf en zijn de meerkosten € 750,- per extra deelnemer. In verband met een parallel programma tijdens een deel van de beurs, wordt deelname met 2 personen aanbevolen. Reis- en verblijfkosten en eventuele additionele kosten in het kader van de individuele matchmaking (tolken en individueel transport) zijn voor eigen rekening. Alle genoemde bedragen zijn exclusief BTW. De algemene voorwaarden van TFHC zijn van toepassing op deze reis.

*50% Korting: Mogelijk komt u in aanmerking voor een SIB Missie Voucher van RVO.nl. Met een RVO Missie Voucher kunnen de MKB-bedrijven in aanmerking komen voor een financiële tegemoetkoming van 50% van de deelnameprijs. Meer informatie of u in aanmerking komt voor de voucher vindt u hier.

Registratie

Aanmelden kan tot en met 9 maart 2020.

LET OP! Er is ruimte voor maximaal 20 bedrijven in de missie. De organiserende partijen hechten eraan dat de bedrijven die mee gaan goed binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Aanmelding betekent derhalve niet automatisch toelating tot de missie.

Task Force Health Care (www.tfhc.nl) organiseert deze missie in samenwerking met Transfer LBC (transfer-lbc.com/), het economisch netwerk in Frankrijk en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (www.rvo.nl). Voor meer informatie over deze health missie kunt u contact opnemen met:

Porte de Versailles, Parijs, Frankrijk
€ 1.950,- per bedrijf

static

Porte de Versailles

Parijs, Frankrijk

Health Valley Partners