Home Events Sessie "Sport, voeding en gezondheid - innovaties versnellen"

11 oktober 2018

Sessie "Sport, voeding en gezondheid - innovaties versnellen"

tijdens de Food Valley Summit 11 oktober

Werk je aan kansrijke innovatieve producten en concepten op het domein van sport, voeding en gezondheid? Wil je samenwerken en kennis opbouwen? Wij nodigen je van harte uit voor sessie ’Sport, voeding en gezondheid – innovaties versnellen’ op 11 oktober van 14.45 tot 15.45 uur. Tijdens deze sessie gaat het vooral om het versterken van het innovatienetwerk en het bespreken van nieuwe initiatieven. De sessie is onderdeel van het programma van de internationale Food Valley Summit ‘Sports & Nutrition’ in het Akoesticum in Ede. Een kaartje koop je voor het hele dagprogramma.
 
Internationale Summit
Deze sessie is ingebed in de internationale Food Valley summit-sports-nutrition-11th-october-2018. De toegang is 95€ en 65€ voor Food Valley Society leden. De Summit biedt de nieuwste inzichten in de ontwikkelingen in sport en voeding. De Summit bestaat uit een interactieve en informatieve dag met lezingen, workshops, pitches, tastings, matchmaking en volop netwerkmogelijkheden. Inschrijven voor de sessie kan na aanmelding voor de Food Valley Summit, Sports & Nutrition via EventbriteRegister (dag 2).
 
Provincie Gelderland
Innovaties in voeding en gezondheid zijn belangrijk voor het verbeteren van de sportprestaties en de gezondheidsbevordering in de sportpraktijk. Het snijvlak sport, voeding en gezondheid heeft ook direct te maken met preventie in het algemeen en in de zorg. In Gelderland werken vooraanstaande kennis-, onderzoek- en praktijkinstellingen, sportorganisaties en bedrijven samen. Daarmeer realiseren we een uniek ecosysteem voor innovatie op het snijvlak van voeding, sport en gezondheid. Begin 2018 stelde de provincie Gelderland de nieuwe subsidieregeling Sport en Innovatie open. Deze regeling stimuleert en ondersteunt innovatieve ideeën en ontwikkelingen op cross-overs van sport, voeding en gezondheid. Meer informatie over deze regeling kun je vinden op www.gelderland.nl/Sport-en-Innovatie.
 
Aanmelden en informatie
Je kunt je aanmelden voor de Food Valley Summit, Sports & Nutrition via EventbriteRegister (dag 2). Voor actuele informatie of om informatie te delen over de summit: via Twitter: #foodvalley summits. Voor vragen over de summit: event@foodvalley.nl.

Informatie over de subsidieregeling Sport en Innovatie vind je op www.gelderland.nl/Sport-en-Innovatie. Voor vragen kun je contact opnemen met Esta Hellendoorn, e.hellendoorn@gelderland.nl, T 026 359 92 87.
 
Akoesticum, Nieuwe Kazernelaan 2 D-42, 6711 JC Ede
€65 - 95,-
Programma van 14.45 tot 15.45 uur
 
  • Presentatie door prof. Dr. Maria Hopman van het Radboudumc, verbonden aan het Vierdaagse onderzoek en het programma Eat2Move. Zij  inspireert met haar ervaringen over optimale voeding voor prestatie en herstel.
  • Menrike Menkveld-Beukers, verbonden aan Alliantie Voeding in de Zorg en het programma Eat2Move. Over het belang van innovaties in de wereld van sport en voeding, niet alleen voor de top- en breedtesport, maar ook voor de gezondheidszorg. Om tot deze innovaties te komen zijn niet  alleen creatieve ideeën nodig, maar ook nieuwe samenwerkingsverbanden.
  • Interactief deel
Deelnemers worden uitgedaagd om te netwerken en ondernemende partners te vinden om de innovaties verder vorm te geven. Hierbij kunnen vragen worden gesteld over de subsidieregeling Sport en Innovatie.

static

Akoesticum
Nieuwe Kazernelaan 2 D-42
6711 JC Ede

11-10-2018 00:00:00

Health Valley Partners