Home Events SHC Congres & Challenge 2017: informeren, uitdagen, winnen!

01 juni 2017

SHC Congres & Challenge 2017: informeren, uitdagen, winnen!

Op 1 juni 2017 vindt de Sustainable Healthcare Challenge plaats tijdens het SHC Congres & Challenge. Gedurende het evenement zullen hoogwaardige sprekers (Congres) en zorginnovatie pitches (Challenge) elkaar afwisselen. De challenge is bedoeld voor studenten en young professionals met een idee om de zorg te innoveren, die nog in de prille fase zitten en dus nog slechts een idee of beginnende startup hebben. Tijdens de challenge kun je door middel van een overtuigende pitch zowel financiële ondersteuning als expertise uit ons grote netwerk winnen. Na de challenge zullen wij je verder begeleiden om jouw idee daadwerkelijk uit te laten groeien tot een succesvolle start-up.

Aanmelden SHC

Meedoen aan de SHC Challenge heeft ontzettend veel voordelen. Een startup kan – naast het opbouwen van een waardevol netwerk – het volgende winnen:

  • Financiële ondersteuning: Startups kunnen tot 10.000 euro winnen van SHC-partners die op de genomineerde zorginnovatie ideeën kunnen bieden. 
  • Structurele ondersteuning: Startups kunnen consult uren incasseren van grote spelers uit het bedrijfsleven, die praktische zaken rondom het oprichten van een start-up kunnen uitleggen op onder andere juridisch en bedrijfskundig gebied.

Wil je hier met jouw innovatie kans op maken? Meld je dan aan voor de Sustainable Healthcare Challenge!

Aanmelden kan tot en met 15 mei 2017. 

n.t.b., Utrecht
gratis

static

n.t.b.

Utrecht

1-6-2017 00:00:00

Health Valley Partners