Home Events Slimme technologieën voor de zorg

17 september 2019, 12.00 – 17.00 uur inclusief lunch

Slimme technologieën voor de zorg

Matchmaking- en netwerkevent

De Nederlandse zorg behoort tot de beste ter wereld. Toch staat de sector momenteel voor een grote uitdaging. Aan de ene kant wijzigt de vraag (onder andere door veranderende behoeften en complexere problematiek) en dreigt een tekort aan zorgpersoneel door een groeiende behoefte. Aan de andere kant dwingen maatschappelijke ontwikkelingen de zorgsector doelmatiger te werken. Technologische innovaties kunnen hier een oplossing bieden. Allerhande productideeën zijn in ontwikkeling, op basis van moderne technologieën zoals geprinte elektronica, slimme sensoren en draadloze communicatie. Deze producten komen echter pas tot wasdom als zij daadwerkelijk worden geïmplementeerd in de zorgpraktijk én doen wat ze moeten doen. Dat laatste blijkt nog niet zo eenvoudig, een groot deel van de ideeën strandt. Waar gaat het mis? 

Om het antwoord hierop én de oplossingen te onderzoeken organiseren Berenschot en Health Valley op dinsdag 17 september 2019 het matchmaking- en netwerkevent ‘Slimme technologieën voor de zorg’. Tijdens dit event gaan we samen op zoek naar oplossingen en kansen. Ontwikkel jij een slim product voor de zorg, maar kun je wel wat hulp gebruiken om deze technisch tot de top te brengen? Of ben je juist die techneut die de ontwikkelaar hiermee helpt? Meld je dan aan voor het event ‘Slimme technologieën voor de zorg’.

Tijdens dit event, waarop R&D-managers, innovators, zorgkenners en ondernemers welkom zijn, is ruimte voor een breed scala aan slimme ideeën die waarde creëren voor de zorg. Van wearable tot thuisoplossing en van diagnostisch apparaat tot medicijndispenser. Aan het einde van de dag beschik je over nieuwe inspiratie voor productoptimalisatie, nieuwe toepassingen en ontwikkelprojecten.

Health Valley organiseert deze bijeenkomst in samenwerking met organisatieadviesbureau: 

Berenschot.png
Berenschot, Europalaan 40, 3526 KS Utrecht
gratis

static

Berenschot
Europalaan 40
3526 KS Utrecht

Health Valley Partners