Home Events Slimme Zorg Estafette: WEST (Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht)

08 februari 2021 - 12 februari 2021

Slimme Zorg Estafette: WEST (Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht)

De e-healthweek is geinnoveerd en heeft een nieuwe opzet. Vanaf 2021 wordt het de Slimme Zorg Estafette die de hele maand februari zal duren. Tijdens de Slimme Zorg Estafette zal elke week slimme zorg in een andere regio van Nederland centraal staan.

In plaats van één week in heel Nederland worden vier regionale e-healthweken gehouden, telkens in drie of vier provincies tegelijk. Op 1 februari start de Slimme Zorg Estafette in de regio Oost Nederland om in de weken die daar op volgen via West en Noord Nederland op 26 februari in de Zuidelijke provincies te eindigen.

De Slimme Zorg Estafette

De openingsmanifestatie wordt op 25 januari 2021 naast fysiek ook volledig digitaal gehouden worden en georganiseerd door ICT&health. 

Elke regionale week start met een regionale digitale bijeenkomst, met als doel om de implementatie van slimme zorg in die regio te versnellen en te bouwen aan de regionale samenwerking. In de week zelf zal volop ruimte zijn voor lokale evenementen en activiteiten om patiënten, mantelzorgers, cliënten en zorgprofessionals op laagdrempelige en toegankelijke manier te inspireren over de mogelijkheden van slimme zorg. De exacte route van de Slimme Zorg Estafette loopt als volgt:

  • 01-05 februari: Oost, Gelderland, Overijssel, Flevoland
  • 08-12 februari: West, Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht
  • 15-19 februari: Noord, Groningen, Friesland, Drenthe
  • 22-26 februari: Zuid, Zeeland, Noord-Brabant, Limburg

Aan het einde van de vierde week wordt de Slimme Zorg Estafette afgesloten met een landelijke bijeenkomst. Tijdens die bijeenkomst worden vervolgstappen en de ervaringen van de vier weken gedeeld.

diverse locaties, Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht
gratis

static

diverse locaties

Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht

Health Valley Partners