Home Events Smart Plastics

05 februari 2019, 14:00 – 19:00 uur

Smart Plastics

Kennisbijeenkomst

Op dinsdag 5 februari 2019 organiseren NRK PVT Kunststofverwerkers en Polymer Science Park (PSP) een kennisbijeenkomst waarin Smart Plastics centraal staan. Ervaringsdeskundigen en specialisten delen deze middag hun ervaringen. Een uitgebreide en inspirerende rondleiding door het Holst Centre maakt onderdeel uit van het programma. Deelnemers kunnen daar met eigen ogen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van printed flexible electronics zien.
 
Het programma start rond circa 14.00 uur en duurt tot 19.00 uur. De bijeenkomst wordt afgesloten met een zogenaamde 'NRK (anti)filehap', zodat u voldaan en wel na de spits naar huis kunt rijden.
De ontwikkelingen rondom de integratie van elektronica en plastic behuizingen gaan razendsnel. Weet u wat dat voor uw bedrijf kan betekenen? Smart watches, integrated leds en sensoren: het stelt nieuwe eisen aan de kunststofverwerkers. Meld u aan en hoor alles over de nieuwste ontwikkelingen!
Deze bijeenkomst is interessant voor onder andere Hoofd R&D en TD, ontwerpers, designers, engineers en accountmanagers.
 
Kosten, aanmelden en voorwaarden:
Deze bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden van NRK PVT Kunststofverwerkers en PSP. Vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Niet-leden zijn van harte welkom maar betalen € 175. Als er meer inschrijvingen zijn dan het aantal beschikbare plaatsen, hebben leden voorrang. Wij vinden het belangrijk om verspilling tegen te gaan. Daarom brengen wij bij ‘no show’ een fee van € 50 in rekening als u op de dag zelf en zonder schriftelijke of telefonische afmelding niet aanwezig bent. Annuleren kan tot dinsdag 29 januari. Vanzelfsprekend is bij verhindering een collega van harte welkom. Direct aanmelden voor Smart Plastics
 
High Tech Campus 1, Prof. Holstlaan 4, Eindhoven
€ 175,-
14.00 uur : inloop en ontvangst
14.30 uur : start programma
Corne Rentrop, onderzoeker bij Holst Centre 
Hij verzorgt een inspirerende presentatie over integrated flexibel electronics.
Aansluitend vindt er een rondleiding plaats door het Holst Centre  
Het Holst Centre ligt op 5 minuten lopen van de conferentiezaal vandaag. We wandelen hier met elkaar naartoe.
Terugkomst conferentiezaal en korte pauze
Hans van de Mortel, directeur Metafas 
Hoe wordt electronica in de praktijk geïntegreerd in kunststoffen? Metafas heeft ervaring met het integreren van printed electronics tijdens de verwerking. Hans deelt deze middag zijn ervaringen.
Martèn Driesser, Projectleider Lectoraat Solar, Avans Hogeschool
Welke mogelijkheden en oplossingen zijn er op dit moment op hoog TRL-level? Een praktijkgerichte presentatie over de integratie van zonnecellen in spuitgiet- en thermoformproducten.
Afsluiting, netwerkborrel en gezamenlijk nuttigen van de 'NRK (anti)filehap'
19.00 uur : einde bijeenkomst
 
Corne Rentrop
Hans van de Mortel
Martèn Driesser

static

High Tech Campus 1
Prof. Holstlaan 4
Eindhoven

5-2-2019 00:00:00

Health Valley Partners