Paving the way for startups
Home Events StartupDelta Summit 2018

19 april 2018

StartupDelta Summit 2018

Op 19 april 2018 is Gelderland het epicentrum voor startups en scaleups (bedrijven die 3 jaar groeien met minstens 20% in omzet of aantal werknemers). Deze bedrijven maken Nederland tot hét innovatieland van Europa. Op de StartupDelta Summit komen startups, scaleups en innovatiehubs in Arnhem samen om nieuwe verbindingen te leggen en het Nederlandse innovatieklimaat te versterken.

Stokje doorgeven

Startup Envoy Prins Constantijn van Oranje droeg op 28 september 2017 het stokje over aan gedeputeerde Michiel Scheffer bij de afsluiting van Startup Fest Europe in Amsterdam.

Nederland Innovatieland

Nederland behoort tot de top van innovatielanden wereldwijd. We zijn de vierde meest concurrerende economieën wereldwijd. Behoren met 13 universiteiten wetenschappelijk tot de wereldtop. En we zijn de toegangspoort tot Europa. Dit maakt Nederland tot een van de best mogelijke plekken voor ondernemers om een bedrijf te starten, te groeien en er een internationaal succes van te maken.

Van starters naar groeiers

StartupDelta wil onze positie verder versterken door vanuit overheid, bedrijfsleven en innovatiehubs (netwerken van startende en innoverende bedrijven de barrières voor groei weg te halen. Daarnaast wil StartupDelta startups van alle basiselementen voorzien die nodig zijn om te groeien: kapitaal, talent, netwerk, expertise en markt. Op de StartupDelta Summit 2018 in Arnhem komt de innovatietop van Nederland bij elkaar om hier gezamenlijk de schouders onder te zetten.

Werk maken van innovatie

In 2018 is Gelderland gastheer van de StartupDelta Summit. Gedeputeerde Michiel Scheffer: ’Provincie Gelderland maakt werk van innovatie. We zoeken nieuwe oplossingen voor de uitdagingen van morgen. We stimuleren starters om door te groeien. Samen maken we werk van een groene industrie in Gelderland.'

StartupDelta Summit

De StartupDelta Summit wordt gezamenlijk georganiseerd door alle Nederlandse innovatiehubs met als host Provincie Gelderland en hoofdorganisator het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE). Door bureau Health Valley worden 3 programmaonderdelen verzorgd: 

  • 15.00 u Design Thinking, Health Valley style (Victor Haze)
  • 16.00 u Ontwikkel je product samen met een fieldlab  (Marc Kalf)
  • 17.00 u Health Café (Chris Doomernik)

    Zie ook: Gelderland nodigt je uit! 

KplusV

KplusV is hoofdsponsor van de StartupDelta Summit. Het begeleiden van startups behoort al 30 jaar tot het DNA van KplusV. In die periode hebben we de rol van het ecosysteem zien groeien. Een optimaal ecosysteem is nu een voorwaarde voor het succes van startups. 

Innoboot

Op 19 april vindt de vijfde editie van InnoBoot plaats op locatie bij de StartupDelta Summit op het IPKW terrein in Arnhem. Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij dit nationale startup event en de drie InnoBootsessies bij te wonen:

  • InnoBootsessie: Groene Chemie voor een duurzame omgeving
  • InnoBootsessie: Data science van theorie naar praktijk
  • InnoBootsessie: Business meets science
€ 100,-
https://www.startupdeltasummit.com/programma/

static

Industriepark Kleefse Waard

Arnhem

19-4-2018 00:00:00

Health Valley Partners