Home Events Succesvol ZZP-en

19 september 2017, 17.00 - 22.00 uur

Succesvol ZZP-en

Op 19 september organiseren de gemeenten Arnhem, Nijmegen, Overbetuwe en Lingewaard i.s.m. de KvK een ZZP-event in het Cinemec te Lent.

Bent u al enige tijd actief als zzp’er? Dan is dit een event dat u zeker niet mag missen. Een inspirerende bijeenkomst georganiseerd door Kamer van Koophandel waarin u samen met honderden andere zelfstandige ondernemers uit de regio nieuwe energie en nieuwe ideeën opdoet.

Luister naar nieuwe inzichten van inspirerende sprekers. Ontmoet andere zzp’ers en bezoek de informatiemarkt waar u praktisch advies kunt inwinnen bij accountants, juristen, verzekeraars, belastingdienst, financiers, betrokken partners, brancheorganisaties en adviseurs van de KvK.

  • Jos Burgers, Nederlands meest verkochte managementauteur spreekt over ’No Budget Marketing' Budget Marketing’, een messcherpe strategie om klanten te vinden en te binden.
  • Regionale ondernemers in het spotlicht! Zij vertellen uit eigen ervaring over hoe zij klanten en opdrachten vinden en hoe ze samenwerken.
  • Superbrainstormer Erik Peekel zorgt met veel humor voor een uitwisseling van onderlinge kennis en ervaring tijdens een megabrainstorm.

Van 17:00 uur tot 22:00 uur bent u van harte uitgenodigd op dit inspirerend event Succesvol ZZP’en.

CineMec Nijmegen , Willem van Arenbergstraat 4, 6515 AT Nijmegen
gratis
Aanmelden

Gemeente Arnhem

Meer over deze partner

Gemeente Nijmegen

Meer over deze partner

static

CineMec Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 4
6515 AT Nijmegen

Health Valley Partners

RSS 2.0