Home Events Sustainable Healthcare Challenge Masterclass : leren professionaliseren

23 maart 2017, 17.30 – 21.30 uur

Sustainable Healthcare Challenge Masterclass : leren professionaliseren

De Sustainable Healthcare Challenge is een wedstrijd voor studenten en young professionals die een idee hebben om de zorg te innoveren. Stichting SHC richt zich nadrukkelijk op jonge mensen die met hun idee of kleine start-up in de prille fase van ontwikkeling zijn om zo jong ondernemerschap in de zorg te stimuleren. Tijdens de challenge worden jonge ondernemers in contact gebracht met onder andere zorgprofessionals, zorginstellingen, ondernemers en financiers om zo hun kennis en netwerk uit te breiden. Daarnaast maken deelnemende start-ups kans op het winnen van financiële hulp (tot wel € 10.000) en structurele ondersteuning (zoals juridische en bedrijfskundige consult uren).

In de aanloop naar de Sustainable Healthcare Challenge organiseert stichting SHC op donderdag 23 maart een Masterclass. Ben jij een jonge ondernemer met een goed idee in de zorg? Zit je momenteel nog in de conceptfase en kun je hulp gebruiken om te groeien? Meld je dan vooral aan voor deze Masterclass!

In verschillende workshops, die onder andere gegeven worden door KPN Ventures, Axon Lawyers en Boonstoppel Subsidie Advies, leer jij een aantal praktische zaken om jouw onderneming succesvol te maken. Hoe zorg je dat de kosten uiteindelijk omgezet worden in baten? Hoe ga je om met de juridische regeling rondom ondernemingen? Dit soort vraagstukken komen aan de orde.

Daarnaast verzorgt de SHC een introductie van het SHC-traject. Je wordt gekoppeld aan een coach (een expert uit de gezondheidszorg) die je tot de Challenge zal begeleiden met de groei van je start-up. Deelname aan dit traject is overigens geen voorwaarde voor deelname aan het SHC Congres & Challenge. Wel kun je er natuurlijk veel van opsteken en vergroot het je kansen tijdens de Challenge.

logoSHC.png

 
€ 5,- per persoon (incl. borrel)

static

Jaarbeurs Innovation Mile (JIM)

Utrecht

23-3-2017 00:00:00

Health Valley Partners