Home Events Workshop Pitchen over zorginnovaties

03 oktober 2017, 18.30 tot 21.00 uur

Workshop Pitchen over zorginnovaties

Uw onderzoek commercieel presenteren aan een specifieke doelgroep kan een hele uitdaging zijn. Zeker als u bij een subsidieverstrekker of investeerder uw verhaal in korte tijd wilt vertellen.

Deze workshop zorgt ervoor dat u goed bent voorbereid om elke presentatie aan te kunnen. U zult met meer vertrouwen presenteren doordat u leert hoe u gesproken taal, lichaamstaal, uw stem en visuele hulpmiddelen kunt gebruiken om uw publiek aan te spreken en uw boodschap op een overtuigende manier over te brengen. We analyseren uw presentatiestijl en bieden u de hulpmiddelen om uw verhaal op een duidelijke, bondige en effectieve manier te vertellen.

Doelgroep

De workshop is bedoeld voor ondernemende wetenschappers in health en medtech, die hun commerciële communicatievaardigheden willen verbeteren.

Certificering

Na de cursus ontvangt u een certificaat van Radboud in'to Languages.

Trainers

Janou Hemsing of Inez Zondagsenior communicatietrainers

Novio Tech Campus, gebouw M , Transistorweg 5R, 6534 AT Nijmegen
225,-
Aanmelden

Na een korte introductie werkt u stap voor stap aan een boeiende pitch over uw innovatie, passend bij uw stakeholders en klanten. U oefent, scherpt aan en wordt gevoed met tips van uw trainer en medecursisten.

Van uw pitch worden video-opnames gemaakt die u na afloop van de workshop in alle rust kunt terugkijken. Misschien spannend en soms confronterend, maar zeker onvergetelijk zinvol.

Thema’s:

  • Doel, waarde en context van een pitch
  • De kracht van uw innovatie
  • Waarom pitchen?
  • Push or pull?
  • Format
  • Performance: verbaal en non-verbaal

static

Novio Tech Campus, gebouw M
Transistorweg 5R
6534 AT Nijmegen

Health Valley Partners

RSS 2.0