Home Events Workshop Presenteren

05 september 2017, 09.30-17.00 uur

Workshop Presenteren

Binnen het thema Laboratoriummanagement biedt de HAN een nieuwe Workshop Presenteren. Iedere professional in de sector life sciences en chemie krijgt te maken met het presenteren van zijn of haar werk. Dit kan een PowerPoint presentatie zijn voor een groep. Bijvoorbeeld een lezing tijdens een wetenschappelijk conferentie of een presentatie van uw product tijdens een symposium. Ook het bespreken van de voortgang van uw werkzaamheden voor kleinere groepen tijdens collegiaal werkoverleg of het netwerkgesprek (elevator pitch) zijn vormen van presenteren.
 
Tijdens de interactieve Workshop Presenteren gaat u aan de slag met de verschillende aspecten van een presentatie: structuur, doelgroep, vorm etc. U krijgt handvaten en tips en er is veel ruimte om zelf te oefenen en uw presentatietechniek te verbeteren aan de hand van feedback van docent en medecursisten. U kunt de Workshop als losse cursus volgen en als onderdeel van de opleiding Laboratoriummanagement, waarin verschillende aspecten van leiding geven binnen het laboratorium aan bod komen.

Kijk op de cursuswebsite voor meer informatie en aanmelden: https://www.han.nl/werken-en-leren/studiekeuze/studiedag/workshop-presenteren/
 
 
Novio Tech Campus, Transistorweg 5, 6534 AT Nijmegen
gratis

static

Novio Tech Campus
Transistorweg 5
6534 AT Nijmegen

5-9-2017 00:00:00

Health Valley Partners