Home Events X-over Innovation Challenge

16 november 2017

X-over Innovation Challenge

‘See the possibilities’ tijdens de Cross-over Innovation Challenge 2017!

Hoe ziet jouw businessmodel er over twee à drie jaar uit? Door vanuit verschillende invalshoeken te denken en te kijken ontstaan nieuwe innovaties die jouw idee of onderneming nog beter kunnen maken. Dit is één van de onderdelen die je donderdag 16 november kunt verwachten van je bezoek aan de X-over Innovation Challenge (#XIC17) van de Regio Zwolle.

De beste Cross-over Innovatie van 2017 wordt tijdens het event beloond met de XIC-award. Mis het niet en meld je nu aan om hier bij te zijn! 

XIC17 vindt op 16 november plaats tijdens de regionale Bedrijvenbeurs TrendsExpo in de IJsselhallen Zwolle. Het programma begint om 16.00 uur en duurt tot 19.00 uur.

Organisatie
De Cross-over Innovation Challenge is een initiatief van Kennispoort Regio Zwolle, Polymer Science Park, het Health Innovation Park en het Agri&Food Innovatie Cluster. Hierin wordt gezamenlijk gewerkt aan het versterken van de regionale economie door ondernemers en instellingen te ondersteunen op het gebied van innovatie.

Op de hoogte blijven 
Zie als eerste welke mogelijkheden XIC17 biedt door ons te volgen via Twitter (@Xoverinnovation). Hier vind je regelmatig updates en maken we onder andere de drie genomineerden voor de Cross-over Innovation award bekend.

Impressie vorig jaar

regio Zwolle, Zwolle
gratis
Bekijk het programma via www.xic17.nl 

static

regio Zwolle

Zwolle

16-11-2017 00:00:00

Health Valley Partners