Home Events Zeven voor Leven

26 mei 2019

Zeven voor Leven

Nederlands ‘broertje’ Alpe d’HuZes > Zeven voor Leven met 2.000 hoogtemeters!

Professor Jelle Barendtsz van het Radboudumc probeert kanker in een zo vroeg mogelijk stadium op te sporen; zo vroeg mogelijk te zien, onder meer met gebruik van MRI nanocontrast vloeistof. ,,Kanker is de vijand. Hoe vroeger we hem zien, des te beter kunnen de ziekte bestrijden’’, aldus Barendtsz. Stichting Zeven voor Leven zet zich met vele fietsers en vrijwilligers in om geld op te halen voor dit onderzoek. Help jij mee kanker eerder zichtbaar te maken?

Zondag 26 mei 2019, Berg en Dal: Zeven voor leven, dé nieuwe fietsuitdaging van Nederland, het Nederlandse ‘broertje’ van Alpe d’HuZes, waarbij deelnemers geld ophalen voor stichting Kanker Zien. Hoe ze dat doen? Door zeven keer het parcours van ruim 20 km door de prachtige omgeving van de Gemeente Berg en Dal te fietsen en daarbij 2.000 hoogtemeters te overwinnen. Tweeduizend hoogtemeters, gewoon in Nederland!

Doel van de stichting Kanker Zien:kanker in een eerder stadium kunnen diagnosticeren en tumoren daardoor gerichter kunnen behandelen. Hierdoor vergroten overlevingskansen en wordt de kwaliteit van leven na behandeling verbeterd.

Wie wil dat nou niet? Want eigenlijk ontkomt niemand eraan. Iedereen heeft wel een familielid of vriend of vriendin die met kanker geconfronteerd is. Betreft het jezelf, dan wil je het zo snel mogelijk uit je lichaam hebben. Betreft een dierbare, dan wil je er alles aan doen om te helpen. Dan wil je je machteloosheid omzetten in kracht en samen de strijd aangaan. Dat kan! Met jouw inzet draag je er aan bij om die vreselijke ziekte de wereld uit te helpen.

Team Sunweb, paralympiër Tim de Vriesen Frits Barendz etten zich samen in met Zeven voor Leven om een verschil te maken in de strijd tegen kanker! Help jij ook mee?

We hebben vele functies waarbij we jouw hulp kunnen gebruiken, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat of de dag of dagen ervoor en sommige functies, zoals een websitebeheerder met ervaring in Joomla, nu al. Op zevenvoorleven.nl/vrijwilligersvind je wat we te bieden hebben en wat we van je vragen. Lees hier meer informatie over de vrijwilligersfuncties bij Zeven voor Leven.

Samen kunnen we de strijd tegen kanker aan. Schrijf je daarom in als vrijwilligervoor Zeven voor Leven!

Zeven voor Leven, Zevenheuvelenweg 47, Berg en Dal
gratis

static

Zeven voor Leven
Zevenheuvelenweg 47
Berg en Dal

Health Valley Partners