Home Events Zorg naar Gezond

02 juli 2021, 13.00 - 16.00 uur

Zorg naar Gezond

werkplaats

Doe mee en laat je inspireren door de werksessie met I-Move en Health Innovation Park over gedragsverandering in voeding, bewegen en leefstijl

Onder leiding van Victor Boldewijn en Corine Böhmers aan de slag.

Vrijdag 2 juli ben je van harte welkom bij de werkplaats Van Zorg naar Gezond van Health Innovation Park. Onder leiding van leefstijlspecialist Victor Boldewijn en business developer Corine Böhmers, duiken we in de wereld van gedragsverandering.

Wat valt er te zeggen over gedrag? Wat is gedragsbeïnvloeding? Hoe zit het eigenlijk met goede voornemens? Wat vertonen we zelf aan gezond gedrag en waar moet je rekening mee houden als je stappen wilt zetten? Wat is gewoontegedrag en welke obstakels moet je overwinnen om dit te veranderen? Wat betekent leefstijl voor de economie en leefomgeving? Na een verkenning van deze thema’s gaan we in de middag interactief aan de slag met de vraag wat je hier in de dagelijkse praktijk mee kunt of wilt als ondernemende professional.

Victor Boldewijn, lid van Health Innovation Park

I-Move is opgericht door Victor. Het bedrijf werd gestart vanuit verbazing. Hoe kan het dat er in de wereld van leefstijl zo weinig aandacht lijkt te zijn voor het begeleiden van gedragsverandering en het positief beïnvloeden van de motivatie? Met een passie voor sport en een achtergrond in de GGZ en het Hoger onderwijs is Victor aan de slag gegaan met het trainen van personal trainers die meer wilden weten over het bevorderen van de intrinsieke motivatie van hun klanten. Deelnemers aan de programma’s leren hoe zij kleine dingen kunnen doen met een mooi resultaat in hun praktijk. Tal van leefstijlprofessionals hebben bij I-Move inmiddels hun kennis en vaardigheden over deze thema's vergroot en maken hiervan dagelijks gebruik in de praktijk.

Parkeren op het terrein van HIP achter de slagboom. Voor vertrek ontvang je een uitrijkaart. De meeting is op de 3e verdieping van het gebouw. 

gratis

13.00 uur Inloop en bijpraten
13.30 uur Aan de slag
14.30 uur Healthy smoothie break
15.00 uur Aan de slag
16.00 uur Meet & greet & netwerken

  • Victor Boldewijn
  • Corine Böhmers

static

Health Innovation Park
Dr. Stolteweg 74a
Zwolle

2-7-2021 00:00:00

Health Valley Partners