Laat zien dat je partner bent van Health Valley!
Home Ons netwerk > For Partners Only

For Partners Only

For Partners Only Event

Jaarlijks organiseren wij exclusief voor onze partners het For Partners Only Event. Een leuke inhoudelijke middag met volop netwerkmogelijkheden. 

 

Factuur partnershipbijdrage

Partners ontvangen in oktober de factuur voor het nieuwe jaar. Nieuwe partners ontvangen na aanmelding binnen enkele weken de factuur voor de partnershipbijdrage. 

Health Valley Event

Jaarlijks organiseren wij het Health Valley Event; het grootste zorginnovatiecongres van Nederland. Het is dé plek waar je de nieuwste trends en ontwikkelingen in de zorg kunt zien en beleven. Leg hier als nationale of internationale bezoeker nieuwe contacten en verstevig je netwerk. Partners hebben recht op het gratis of met korting registreren van tickets (afhankelijk van het aantal sterren van het partnerpakket). 

Gegevens wijzigen?

Aanpassingen in partnergegevens voeren wij centraal in ons systeem door. Stuur een mailtje met de gewenste wijzigingen naar communicatie@healthvalley.nl. Bij vragen van onze kant zullen wij contact opnemen.

Partnership beëindigen? 

Wil je een verzoek indienen voor beëindiging van jouw partnership met Health Valley per 2022? Doe dit dan hier en uiterlijk 1 december 2021

Waarover wil je op de hoogte blijven?

Wij versturen via Mailchimp diverse nieuwsbrieven om het innovatienetwerk en andere geïnteresseerden op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes en evenementen. Update je mailvoorkeuren of meld je dan hier aan voor één of meerdere van onze nieuwsbrieven.

Jouw bericht delen? Of jouw event op onze kalender?

Heb je een relevant nieuwtje om te delen met het netwerk? Of organiseert jouw organisatie een relevante evenement? Zulke berichten van onze partners delen wij graag in ons nieuwsoverzicht of op onze evenementenkalender.  Stuur dan een mailtje naar communicatie@healthvalley.nl om berichten of evenementen op deze website te plaatsen. Nieuwsberichten over en van partners en de evenementengeorganiseerd door partners zijn ook terug te vinden onder de tabs Publicaties en Events op de betreffende profielpagina van die organisatie.  
 

Health Valley Partners