Home Actueel Vraag & Aanbod Masterclass 'Implementatie van eHealth'

24 februari 2020

Masterclass 'Implementatie van eHealth'

HVAcademyMasterclass.jpg


Digitale zorginnovatie gaat vrijwel altijd gepaard met organisatieverandering. Een van de grootste valkuilen in eHealth-trajecten is dan ook de onderschatting van de organisatorische impact. Hoe krijg je de eHealth-toepassingen van papier naar de praktijk?
 

Masterclassreeks ‘Implementatie van eHealth’

Health Valley Netherlands en Buro Wisselstroom hebben samen met andere netwerkpartners de Masterclassreeks ‘Implementatie van eHealth’ van Health Valley Academy ontwikkeld waarin de focus ligt op een succesvolle implementatie van eHealth. Momenteel verbeteren we het voorlopige programma met kennis-  en ervaringsdeskundigen zodat het nog beter aansluit bij de behoeftes uit het veld. Daarnaast versterken we de samenwerking met communicatie- en netwerkpartners. De eerste Masterclass ‘Implementatie van eHealth’ is gestart in september 2019. De tweede reeks start begin 2021. De inschrijving daarvoor is nu geopend. 
 

Voor wie?

Projectleiders, programmamanagers, innovatiemanagers en -adviseurs of andere managers, adviseurs en specialisten uit de zorg die verantwoordelijk zijn voor eHealth of innovatie bij zorgorganisaties in Nederland.
 

Hoe? 

De masterclassreeks zal bestaan uit praktisch toepasbare theorie en casuïstiek uit de zorg. In kleine interactieve sessies met minimaal 10 en maximaal 25 collega (zorg)professionals ga je aan de slag. De masterclass omvat vijf blokken verdeeld over 8 dagen, die je als deelnemer doorloopt  aan de hand van eHealth-problematiek uit je eigen organisatie. De leerdagen worden drie keer op twee aansluitende dagen met overnachting (en avondprogramma) georganiseerd op: 

Data 2021

De data van de masterclassdagen worden binnenkort bekend gemaakt. Naar verwachting start deze reeks in januari 2021.

Interesse? 
Voor meer informatie, neem contact op met Marc Kalf, innovatiemanager, via m.kalf@healthvalley.nl of 06-22 38 93 23. Bekijk hier de voorwaarden voor deelname aan de masterclassreeks. 

HVBW.jpg

     Blokes-masterclasss.png


Terug naar het overzicht

Auteur:
Redactie
Health Valley Academy


Tags

Health Valley Partners