Home Actueel Vraag & Aanbod Masterclass 'Implementatie van eHealth'

14 december 2018

Masterclass 'Implementatie van eHealth'

HealthValleyAcademy.png


Digitale zorginnovatie gaat vrijwel altijd gepaard met organisatieverandering. Een van de grootste valkuilen in eHealth-trajecten is dan ook de onderschatting van de organisatorische impact. Hoe krijg je de eHealth-toepassingen van papier naar de praktijk?
 

Masterclassreeks ‘Implementatie van eHealth’

Health Valley Netherlands en Buro Wisselstroom zijn bezig met de ontwikkeling van de Masterclassreeks ‘Implementatie van eHealth’ van Health Valley Academy waarin de focus ligt op een succesvolle implementatie van eHealth. Momenteel verbeteren we het voorlopige programma met kennis-  en ervaringsdeskundigen zodat het nog beter aansluit bij de behoeftes uit het veld. Daarnaast versterken we de samenwerking met communicatie- en netwerkpartners.  De doelstelling is om aan de hand van een gestructureerde methodiek en stappenplan – dat door Zorg voor innoveren (ZonMw, Ministerie van VWS, NZa en Zorginstituut Nederland) omarmd wordt - te leren hoe je een eHealth-project uitrolt. Mét draagvlak binnen alle geledingen van je organisatie.  De eerste Masterclass ‘Implementatie van eHealth’ start waarschijnlijk in september 2019. 
 

Voor wie?

Projectleiders, programmamanagers, innovatiemanagers en -adviseurs of andere managers, adviseurs en specialisten uit de zorg die verantwoordelijk zijn voor eHealth of innovatie bij zorgorganisaties in Nederland.
 

Hoe? 

De masterclasses zal bestaan uit praktisch toepasbare theorie en casuïstiek uit de zorg. In kleine interactieve sessies met minimaal 10 en maximaal 25 collega (zorg)professionals ga je aan de slag. De masterclass omvat vijf blokken verdeeld over 8 dagen, die je als deelnemer doorloopt  aan de hand van eHealth-problematiek uit je eigen organisatie. De leerdagen worden steeds op twee aansluitende dagen met overnachting georganiseerd op: 


Accreditering

Accreditering van de Masterclass ‘Implementatie van eHealth’ is in aanvraag bij V&VN.

Interesse? 
Neem contact op met Marc Kalf, Manager innovatie via m.kalf@healthvalley.nl of 06-22 38 93 23.

HVBW.jpg

     Huisstijl-Health-Valley-Academy-Masterclass-(3).png            


Terug naar het overzicht

Health Valley Partners

RSS 2.0