Home Ons netwerk Partners AOMB Intellectual property

AOMB Intellectual property

Stay unique.

Als ondernemer bent u succesvol omdat u het anders doet. U durft om buiten de kaders te denken en uw hoofd boven het maaiveld uit te steken. U heeft de passie en ambitie om ideeën te laten uitgroeien tot innovatieve producten en diensten die zorgen voor meer omzet en winst. Maar hoe lang blijft u uniek en houdt u de concurrentie op veilige afstand?

AOMB maakt niemand uniek: dat doet u zelf. Wat wij wel doen is u helpen om met uw ideeën of (technische) uitvindingen een onderscheidende positie in de markt op te bouwen, te handhaven of te versterken. Dat doen wij door alles wat in uw hoofd ontstaat (uw intellectueel eigendom) optimaal te beschermen. Want iemand anders onterecht laten profiteren van uw ideeën is het laatste wat u wilt.

Uniek zijn én blijven is een belangrijk fundament onder het zakelijk succes van welk bedrijf dan ook. Door uw ideeën en uitvindingen goed te beschermen, behoudt u de voorsprong die u heeft op uw concurrenten.

Zowel mkb-ondernemingen als multinationals in uiteenlopende branches vertrouwen op onze brede kennis van octrooien, merken, modellen en kwekersrechten. Wij werken met octrooigemachtigden op het gebied van werktuigbouwkunde, chemie, elektrotechniek en fysica. Met merken- en modellengemachtigden en met deskundigen op het gebied van kwekersrecht. Hun specifieke kennis in combinatie met de 50-jarige ervaring van ons bedrijf maakt óns uniek. Hoe verschillend onze medewerkers ook zijn, zij delen met elkaar de mentaliteit van denken en doen. Zij staan achter u, zoals u achter uw ideeën staat. Met gedrevenheid en passie.

AOMB beschermt en beheert uw intellectueel eigendom zodat u in uw markt uniek blijft.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: AOMB Intellectual property
Website: http://www.aomb.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Consulting, IP Advies
Bezoekadres: Professor Dr. Dorgelolaan 30, 5613 AM, Eindhoven, Nederland
Postadres: Postbus 645, 5600 AP, Eindhoven, Nederland
KvK: 17074382

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Mirjam van den Bosch
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
m.vandenbosch@healthvalley.nl

Mirjan van den Bosch

Health Valley Partners