Home Ons netwerk Partners APS Therapy

APS Therapy

APS Therapy is een revolutionaire vorm van duurzame therapie in de categorie van de microstroom. De mate van onderscheiding wordt voornamelijk bepaald door de volgende eigenschappen:
  • Eenvoudig in gebruik
  • Volkomen veilig
  • Pijnloos
  • Betaalbaar

En waar kan ik APS Therapy dan voor gebruiken?

  • Pijnstilling
  • Energiebevordering
  • Versneld herstel
Deze eigenschappen maken dat APS Therapy al jaren toonaangevend is op gebied van microstroom therapie. Een jarenlange ontwikkeling heeft APS Therapy op het niveau gebracht dat wereldwijd de therapie met veel succes wordt toegepast in pijnklinieken, ziekenhuizen, artsen- en therapiepraktijken en natuurlijk niet te vergeten, bij de mensen thuis.

APS Therapy is een vorm van elektrotherapie (zenuwstimulatie) die uitgevonden is in de jaren negentig en tot op heden wordt door ontwikkeld. Wetenschappelijk en klinisch onderzoek heeft aangetoond dat de in APS Therapy toegepaste elektrische energie significante biochemische reacties veroorzaakt op het niveau van de cel. De stoffen die dan vrijkomen, hebben een pijnstillend, ontstekingsremmend en helend effect in de behandelde lichaamsweefsels. Dat opent interessante perspectieven voor de gezondheidszorg, niet in het minst voor de behandeling van sportblessures. APS Therapy heeft geen bijwerkingen en relatief weinig contra-indicaties. De APS apparatuur is zo ontworpen dat ze eenvoudig in gebruik zijn en er geen risico op fouten bestaat.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: APS Therapy
Website: http://www.apstherapy.nl/
E-mail: info@apstherapy.com
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Medical devices
Bezoekadres: Ressenerbroek 20, 6666 MR Heteren
Postadres: Ressenerbroek 20 A, 6666 MR Heteren
KvK: 9161580

CONNECT MET APS Therapy


Social

Health Valley Partners

RSS 2.0 RSS 2.0 RSS 2.0