Home Ons netwerk Partners Carintreggeland

Carintreggeland

Carintreggeland is een innovatieve organisatie en een maatschappelijk ondernemer en heeft locaties in een groot deel van Twente. Carintreggeland is een organisatie voor wonen, welzijn en zorg. Wij stellen mensen in staat de kwaliteit van hun bestaan zoveel mogelijk te verbeteren of zo te houden. Belangrijk daarbij is dat zij zelf de regie voeren.

Ons aanbod is breed: van thuiszorg, dagvoorzieningen en revalidatie tot verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg. En van voeding- en dieetadvies en maatschappelijk werk tot welzijnsactiviteiten voor ouderen en personenalarmering.

Onze missie? Wij voegen waarde toe aan de kwaliteit van leven van onze klanten. We leveren en regelen adequaat en naar wens de klantvraag en deze diensten zijn kwalitatief van hoog niveau; We zijn zichtbaar aanwezig in dorpen en wijken, leveren een bijdrage aan de sociale leefbaarheid en gaan duurzame relaties aan met partners; We hebben medewerkers die deskundig en trots zijn en zijn aantrekkelijk voor nieuwe medewerkers; We zijn een 'gezonde onderneming' met een uitstekend imago en op alle perspectieven (klant, medewerker, financieel, innovatie) best practice.

Leden
We willen allemaal prettig en gezond leven. Dus proberen we te letten op ons gewicht, voldoende te bewegen en te zorgen voor voldoende ontspanning. Carintreggeland helpt u daarbij. Voor maar € 17,50 per gezin per jaar maken leden gebruik van eigentijdse producten en diensten, waardoor zij zich gezond en vitaal blijven voelen. Het lidmaatschap biedt een breed scala aan voordelen: onderweg, thuis of tijdens een dagje uit.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Carintreggeland
Website: http://www.carintreggeland.nl
Organisatietype: Zorginstelling
Specialisatie: Ouderenzorg, Paramedische zorg, Revalidatie
Bezoekadres: Boortorenweg 20, 7554 RS, Hengelo, Nederland
Postadres: Postbus 506, 7550 AM, Hengelo, Nederland
KvK: 41027001

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Dorine Pluimers
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
d.pluimers@healthvalley.nl
+31651551076

Dorine Pluimers

Health Valley Partners