Home Ons netwerk Partners Cleanroom Combination Group BV

Cleanroom Combination Group BV

Van advisering, engineering en tekenwerk tot project management, feitelijke realisatie, inrichting en instandhouding. Zo wordt “Room for perfection” geboden voor opdrachtgevers in de farmaceutische industrie, de biotechnologie, de biofarmaceutische industrie, de gezondheidszorg, de nanotechnologie, micro-elektronica en andere hoogwaardige industrieën.

Cleanroom Combination Group maakt onderdeel uit van CCG Holding

Geconditioneerde ruimtes zoals operatiekamers, cleanrooms in de farmaceutische industrie, biotechnologie, micro-elektronica of nanotechnologie, BSL / ML3 ruimtes en ML2 laboratoria bestaan uit méér dan alleen hoogwaardige wandafwerking, een gladde vloer of een luchtdicht plafond. Ongeacht de toepassing zijn cleanrooms altijd hoogwaardig afgewerkte ruimtes waar een uitgebreid pakket van eisen aan ten grondslag ligt.

Cleanroom Combination Group heeft veel ervaring in het realiseren van cleanrooms. Vanaf detailadvies tijdens de ontwerpfase, tekenwerk en engineering voorafgaand aan de realisatie, projectmanagement en uitvoering gedurende de fysieke realisatie en service en onderhoud na oplevering. Gedurende het gehele proces is betrokkenheid van en communicatie tussen opdrachtgever, toekomstige gebruikers en bouwteam partners van groot belang. Na het realisatietraject kan de afdeling service en onderhoud uw faciliteit gedurende het gehele gebruikstraject in goede conditie houden.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Cleanroom Combination Group BV
Website: http://www.ccgholding.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Bouw en elektrotechniek
Bezoekadres: De Waterlaat 2, 5571 MZ Bergeijk
Postadres: Postbus 87, 5570 AB Bergeijk
KvK: 17092600

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Marc Kalf
Innovatie Manager Health Valley Netherlands
m.kalf@healthvalley.nl
+31622389323

Marc Kalf

Health Valley Partners

RSS 2.0