CLEO SmartCare

logo CLEO SmartCare
Website: cleosmartcare.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: eHealth, ICT
KvK nummer: 77682564

Adres

Berg en Dalseweg 114
6522 BV
Nijmegen
Nederland
CLEO Smartcare

Nederland kampt met een tekort aan huisartsen en zorgverleners. Hierdoor kunnen intramurale zorginstellingen de dagelijkse medische zorg voor hun cliënten steeds moeilijker waarborgen.

CLEO SmartCare biedt een oplossing voor de zogenaamde laag complexe medische zorg, zoals die door huisartsen kan worden geleverd. Met een verpleegkundige ter plaatse, een CLEO-arts op afstand en een slim communicatieplatform tussen beiden leveren we op een efficiënte en warme manier de noodzakelijke basiszorg voor de bewoners van instellingen.

Intramurale zorginstellingen

Bestuurders van intramurale zorginstellingen hebben grote moeite om voldoende huisartsenzorg te voorzien. Daardoor komt de kwaliteit van het medische proces in gevaar. Bestuurders doen vaak noodgedwongen een beroep op prijzige uitzendbureaus.

De wachttijden voor cliënten blijven echter lang en cliënten zien vaak nieuwe artsen, waardoor er minder vertrouwen is. Bovendien is er een reëel gevaar voor overbelasting en uitval bij het medische personeel, dat vaak overbelast is.

CLEO SmartCare zorgt ervoor dat verplegend personeel met artsen vanaf een afstand kunnen communiceren. Dat is efficiënt, voordelig en de opgedane kennis kan beter hergebruikt worden. De kwaliteit van de zorg is ook beter toetsbaar.

Artsen

CLEO SmartCare ontlast artsen in zorginstellingen. Laag-complexe vragen worden via CLEO SmartCare door een CLEO-arts vanaf een afstand afgehandeld. CLEO SmartCare helpt ook om pieken op te vangen en biedt indien gewenst een second opinion.

Verpleegkundigen

CLEO SmartCare geeft de verpleegkundige een centrale, coördinerende rol in het zorgproces. De verpleegkundige zorgt voor de cliënt en communiceert met een arts op afstand. Deze manier van werken wordt geleidelijk geïntroduceerd en geoptimaliseerd.

Afbeelding van Carla Roovers

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Carla Roovers Innovatiemanager