CLEO SmartCare ontzorgt de zorg
Home Ons netwerk Partners CLEO SmartCare

CLEO SmartCare

We zien dat er in Nederland een tekort aan artsen is. Dit is nadelig voor de cliënten, verpleegkundigen, artsen en bestuurders van zorginstellingen. 

We willen met CLEO SmartCare het zorgproces innoveren en betere en efficiëntere zorg bieden. Door de verpleegkundige centraal te plaatsen en CLEO-artsen van een afstand in verbinding te stellen delen we kennis en capaciteit waardoor we zorgen voor meer stabiliteit in het zorgproces.

Onze oplossing

Cliënten in zorginstellingen hebben met name te maken met verpleegkundigen. Als de verpleegkundige oordeelt dat een consult van een arts nodig is dan verzamelt de verpleegkundige met slimme vragenlijsten en telediagnostiek (digitale otoscoop, stethoscoop, CRP-meting…) de juiste informatie.

De verpleegkundige stuurt deze informatie via het CLEO platform naar de CLEO-arts en voert eventueel aanvullend onderzoek uit. De verpleegkundige, de CLEO-arts en de instellingsarts communiceren vanaf een afstand met elkaar. Op basis hiervan kan de CLEO-arts bijvoorbeeld een recept voorschrijven of de cliënt doorverwijzen.

De beoordeling van de CLEO-arts gebeurt vanaf een afstand en asynchroon. De CLEO-arts is altijd bekend bij de instelling, evalueert regelmatig met de instelling en zorgt voor een goede opleiding van de verpleegkundigen om met het CLEO platform en alle instrumenten te werken.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: CLEO SmartCare
Website: cleosmartcare.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: eHealth, ICT
Bezoekadres: Berg en Dalseweg 114, 6522 BV, Nijmegen, Nederland
Postadres: Berg en Dalseweg 114, 6522 AV, Nijmegen, Nederland
KvK: 77682564

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Koen van den Hurk
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
k.vandenhurk@healthvalley.nl
+31612092409

Koen van den Hurk

Health Valley Partners