Home Ons netwerk Partners Convention Bureau Gelderland

Convention Bureau Gelderland

Convention Bureau Gelderland promoot de verschillende regio's (Arnhem Nijmegen, Veluwe, Apeldoorn en Ede Food Valley) in Gelderland als bestemmingen voor zakelijke- en feestelijke evenementen. Wij bundelen het veelzijdige aanbod van zakelijke en feestelijke mogelijkheden in Gelderland en geven onafhankelijk, kosteloos en persoonlijk advies bij de organisatie van uw evenement in Gelderland.

De provincie Gelderland: duizenden hectare ongerepte zandvlaktes, eeuwenoude bossen en zuurstofrijke lucht. Gelderland barst van de plekken waar u ongestoord kunt brainstormen en met collega’s en relaties van gedachten kunt wisselen. Kijk voor de diverse locaties op onze website.

Daarnaast kunt u uzelf profileren als zakelijke locatie / accommodatie in de provincie Gelderland door partner te worden van Convention Bureau Gelderland. Als partner van Convention Bureau Gelderland profiteert u van de vele marketing en promotie activiteiten die het Convention Bureau onderneemt om de provincie Gelderland te profileren als zakelijke bestemming. Uw locatie / accommodatie wordt door het Convention Bureau actief gepromoot op onder andere beurzen, workshops en evenementen, middels actieve acquisitie richting diverse doelmarkten, maar ook via vermeldingen op diverse websites, een eigen pagina op conventionbureau.nl en een factsheet in het Convention Bureau Magazine. Neem contact met ons op voor gratis advies betreft uw evenement of kom gezellig langs bij ons op kantoor.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Convention Bureau Gelderland
Website: http://www.conventionbureau.nl
Organisatietype: Netwerkorganisatie
Specialisatie: Huisvesting & Faciliteiten, Netwerkorganisatie
Bezoekadres: Dorpsstraat 14, 6661 EK, Elst, Nederland
Postadres: Postbus 156, 6660 AD, Elst, Nederland
KvK: 81440566

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Mirjam van den Bosch
m.vandenbosch@healthvalley.nl

Mirjan van den Bosch

Health Valley Partners