Home Ons netwerk Partners Delft Engineers

Delft Engineers

Delft Engineers

Delft Engineers faciliteert de match tussen bedrijven en studenten uit Delft en omgeving. Door ons uitgebreide netwerk aan technische studenten is geen uitdaging voor ons te veel. Wij kunnen HBO of WO/Master studenten bieden vanuit verschillende technische achtergronden, denk hier bijvoorbeeld aan; Werktuigbouwkunde, Mechatronica, Technische Bedrijfskunde, Informatica en nog veel meer! Door onze expertise op technisch/bedrijfskundig vlak begrijpen wij wat uw organisatie nodig heeft en kunnen wij u altijd een vrijblijvend advies op maat geven. Delft Engineers kan uw bedrijf de volgende professionele mogelijkheden bieden: 
 

Werkstudenten & (afstudeer)stages

Bent u op zoek naar versterking binnen de organisatie en betreft dit geen fulltime functie, dan is een werkstudent de oplossing! Werkstudenten kunnen werkzaamheden vervullen waar op dit moment geen tijd voor is en toch bepaalde (technische) kennis voor nodig is. Werkstudenten zijn gemiddeld twee dagen (16 uur) per week flexibel beschikbaar.  
 

Young Engineers

Ook voor afgestudeerden (Young Engineers) kan Delft Engineers uw organisatie faciliteren. Door ons grote netwerk aan studenten hebben wij ieder jaar weer aanvragen van Young Engineers die op zoek zijn naar een uitdagende baan om zo de volgende stap in hun carrière te maken! 
 

Projecten

Heeft uw organisatie een idee of vraagstuk, maar bent u op zoek naar tijdelijke capaciteit van engineers met aantoonbare kennis en ervaring in de praktijk? Dan staat het team van Delft Engineers voor u klaar! Door de verschillende technische specialisaties/achtergronden binnen ons team kunnen wij een breed scala van (technische) vraagstukken oppakken en voor u uitvoeren. Voorbeelden van projecten zijn; procesanalyses/optimalisatie, haalbaarheidsstudies, technisch ontwerpen/ontwikkelen, industrieel design/ontwerp en software ontwikkeling. Heeft u een idee, maar weet u nog niet wat de mogelijkheden zijn? Wij denken graag met u mee!  
 

Waarom Delft Engineers? 

Door onze expertise op technisch/bedrijfskundig vlak begrijpen wij wat uw organisatie nodig heeft en kunnen wij u altijd een vrijblijvend advies op maat geven. Door ons grote netwerk van studenten is geen (technische) vraag voor ons te veel en ontzorgen wij het proces van recruitment of projecten van A tot Z voor uw bedrijf.  

Mocht u interesse hebben in een geheel vrijblijvend gesprek of gewoon eens per telefoon/mail meer informatie ontvangen? Bel of mail mij gerust op 06-29179372 of kim@delftengineers.nl

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Delft Engineers
Website: www.delftengineers.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Research & Development, Robotica
Bezoekadres: Limpergstraat 2, 2288AD, Rijswijk, Netherlands
Postadres: Limpergstraat 2, 2288AD, Rijswijk, Netherlands
KvK: 69832838

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Marc Kalf
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
m.kalf@healthvalley.nl
+31622389323

Marc Kalf

Health Valley Partners