Home Ons netwerk Partners DOVIDEQ medical B.V.

DOVIDEQ medical B.V.

DOVIDEQ medical is een vooruitstrevende onderneming uit Deventer. Opererend op het snijvlak van meettechniek en de functionele toepasbaarheid binnen bestaande workflow in ziekenhuizen weet DOVIDEQ medical als geen ander wat er nodig is om verbeteringen te realiseren.

Er wordt niet alleen vanuit de technische mogelijkheden geredeneerd, maar vooral gekeken naar de praktische toepasbaarheid en functionaliteit van de producten. Achter de naam gaat een team van gedreven specialisten schuil dat zich met name focust op de gebruikers van medische instrumenten. Door de juiste vragen te stellen en intensief te kijken naar bestaande werkprocessen wordt snel duidelijk waar verbeteringen nodig zijn. Goed luisteren en openstaan voor nieuwe ideeën zijn voor ons vanzelfsprekend. Samenwerken is onze tweede natuur.
 

DOVIDEQ medical staat voor…

Endoscopen Testen

Dovideq Medical heeft als eerste in de wereld een volledig automatisch test apparaat, ScopeControl, ontwikkeld waarmee starre optieken objectief getest kunnen op een zestal gebieden: kijkhoek, zichtveld, focus, lichtvezels, lichttransmissie en kleurbalans.
 

Kwaliteitsborging

Waarborg de kwaliteit van uw endoscopen doormiddel van ScopeControl. Na elke test word het meetresultaat opgeslagen onder de individuele endoscoop, zodoende krijgt u inzicht in hoe uw endoscopen zich gedragen over een langere periode.
Herkenning van elke endoscoop wordt sterk vereenvoudigd door middel van onze Data Matrix scanner: DoviSCAN.
 

ScopeLINK

De meetresultaten worden visueel gepresenteerd middels ScopeLINK, een online platform waar de CSA direct met de fabrikanten en de reparatiehuizen kan communiceren. Verder geeft ScopeLINK u de mogelijkheid om vergelijkingen te maken tussen verschillende merken c.q. types endoscopen.
 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: DOVIDEQ medical B.V.
Website: http://www.dovideqmedical.com
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Medical devices, Research & Development
Bezoekadres: Keulenstraat 8G, 7418 ET, Deventer, Nederland
Postadres: Keulenstraat 8G, 7418 ET, Deventer, Nederland
KvK: 52693031

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Dorine Pluimers
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
d.pluimers@healthvalley.nl
+31651551076

Dorine Pluimers

Health Valley Partners