Kunstmatige intelligentie & machine learning
Home Ons netwerk Partners Experience Data BV

Experience Data BV

Heb je een berg data, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Wij zijn een enthousiast team dat bedrijven helpt om betere beslissingen te maken aan de hand van data. Of dit nu gaat over het inschatten van een verzekeringsclaim of over het in kaart brengen van uitval van planten. Met behulp van machine learning uit het veld van kunstmatige intelligentie, maken we voorspellende modellen voor onze klanten. We noemen dit de Kunstmatige Assistent.
Kunstmatige intelligentie kan best eng zijn, of in ieder geval nieuw voor veel mensen. Daarom leveren wij nooit alleen de uitkomst van een algoritme, maar helpen we om dit in te bouwen in het huidige proces van de werknemers en nemen we de organisatie mee in onze denkwijze. En dan niet met onnodig ingewikkelde taal, maar begrijpelijk, passend en herkenbaar. We vragen de medewerkers in verschillende iteraties ook om feedback op onze modellen en deze ervaringsgedreven werkwijze zorgt voor een unieke samenwerking tussen mens en technologie.
We maken de kunstmatige assistent altijd op maat. Ook als je nog geen idee hebt wat er precies te voorspellen valt met jouw data, kunnen we helpen. Onze creatieve data scientists vinden het leuk om in een dataset te duiken en meerdere scenario’s aan jou voor te leggen.
De kunstmatige assistent leert door de ervaring die de medewerkers door de jaren heen hebben opgedaan en vormt daarmee het collectief geheugen van het bedrijf. Wij helpen om dit collectief geheugen te ontwikkelen, te analyseren en ook steeds weer slimmer te maken door ervaringsgedreven te werken.

Benieuwd geworden? Kijk ook eens op onze website www.experiencedata.nl of stuur een e-mail naar info@experiencedata.nl.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: Experience Data BV
Website: www.experiencedata.nl
Organisatietype: Bedrijf
Specialisatie: Business development, eHealth, ICT, Consultancy
Bezoekadres: Europalaan 400 - 2 Noord, 3526 KS, Utrecht, Nederland
Postadres: Europalaan 400 - 2 Noord, 3526KS, Utrecht, Nederland
KvK: 62776592

Social

Making the difference by unlocking new value

Is dit bedrijf voor jou een potentiële match? Neem dan contact op met:

Marc Kalf
Innovatiemanager Health Valley Netherlands
m.kalf@healthvalley.nl
+31622389323

Marc Kalf

Health Valley Partners